Conceptual bij SV


Conceptual bij SV
29-07-2019 8:30
 

Conceptual is het nieuwste merk in de 'stal' van de Rotterdamse inrichter SV. Dat blijkt uit de recente nieuwsbrief van SV. 

Conceptual is een merk van 'oude bekende' Dirk Rutten, die zijn sporen in de ontwerpvak onder meer verdiend heeft bij Markant. Rutten presenteerde zijn eigen merk Conceptual afgelopen juni op Design District, waar hij de Inside-redactie vertelde internationaal behoorlijk aan de weg te timmeren. Ook in eigen land gaat dat klaarblijkelijk prima, getuige de samenwerking met SV.

"Een collectie die mensen verbindt", stelt SV in de eigen nieuwsbrief over de producten van Conceptual. "Van break-out area tot wachtruimte. Van flexibele, moderne werkomgeving tot educatie en hospitality. Het Nederlandse Conceptual laat zich voor haar meubelen inspireren door digitale ontwikkelingen. De soft seating-oplossingen van Conceptual zijn een mooie aanvulling op de collectie van SV." 

Overigens zijn sinds kort ook de producten van Lamm verkrijgbaar bij SV. "Deze zomer reizen wij af naar Italië voor een bezoek aan LAMM", aldus een woordvoerder in de SV-nieuwsbrief. "De toonaangevende fabrikant van auditoriumstoelen, collegebanken en theaterstoelen is een nieuw merk in de collectie van SV. De kracht zit in het design, de expertise in dit type project en opties voor maatwerk."


www.sv.nl


Deel op Social Media
<< July 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >