Lensvelt kleurt MECC roze


Lensvelt kleurt MECC roze
16-07-2019 8:00

De kantoorruimtes van het Maastrichtse Expositie en Congres Centrum MECC waren toe aan een nieuwe look. Verdeeld over twee verdiepingen leverde Lensvelt hiervoor het meubilair in samenwerking met René Thijssen, creative director van Zoom.Industries in Maastricht. Het resultaat is opvallend.

De opdrachtgever wilde voor de standaard kantoorruimten een wat opvallender uiterlijk en kwalitatief meubilair. Lensvelt zorgde voor de AVL Workbench met speciaal op maat gemaakte zitbanken voor het horecagedeelte. "Dit robuuste ontwerp van Atelier van Lieshout, uitgevoerd in rood polyester, is een ware eye catcher", aldus Lensvelt

De aan het horecagedeelte grenzende zithoek is ingericht met zowel rode als roze gestoffeerde W.H. Gispen 301 en 302 Easy Chairs (met armleggers) en Gispen Coffee Tables. "Een sfeervolle, comfortabele plek voor werknemers en bezoekers."

Ook de kleine afgesloten vergaderruimtes kregen een roze karakter. Hier staan speciaal in roze tinten gestoffeerde Boring visitors chairs en in dezelfde kleur gestoffeerde This Bucket Chairs van Richard Hutten.

In de grote open ruimte staan grijze meubels uit de Boring Collection die Lensvelt in samenwerking met architectenbureau Space Encounters ontwikkelde. De lage kasten dienen tevens als roomdividers en de akoestische achterwanden van de bureaus zijn afwisselend gestoffeerd met opvallende rode en roze Kvadratstof.

www.lensvelt.nl


 

Deel op Social Media<< July 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >