Prijs voor Dataflex


Prijs voor Dataflex
05-07-2019 9:00

Dataflex heeft een zogenoemde Mixology award gewonnen. Op 20 juni werden in Londen de Mixology awards voor 'the dynamic and innovative interior design community' uitgereikt.

Tijdens de flitsende award show won Dataflex met de Link USB-C docking station, de eerste plaats in de categorie 'verlichting, technology & accessoires'. "We zijn echt trots op deze erkenning van al het harde werk en de jarenlange ontwikkeling die zijn gestoken in een product dat zijn tijd op vele manieren ver vooruit is", aldus Dataflex in een reactie op het verheugende nieuws.

Mobiele bereikbaarheid, hot-desking, flexibele werkplekken en thuiswerken worden steeds meer de norm in onze moderne wereld. Maar hoewel zo’n 80 procent van de organisaties wereldwijd al mobiel werkt, vinden veel werknemers dat hun huidige ‘basisstation’ onvoldoende is toegerust op de mobiele manier van werken. Het prijswinnende Link USB-C docking station van Dataflex
lost dit probleem op.

“Net als de meeste onmisbare innovaties is dit product ongelofelijk eenvoudig”, aldus Dataflex. “Het plug-&-play USB-C docking station biedt u alle verbindingsmogelijkheden die u nodig heeft, allemaal binnen handbereik op uw werkstation. Sluit uw laptop aan op dit docking station en, ongeacht het merk, is deze meteen verbonden met externe schermen en het datanetwerk. En terwijl u werkt, laadt Link uw laptop op. Verrassend eenvoudig en onmiskenbaar intelligent.” 
 

www.dataflex-int.com


Deel op Social Media<< July 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >