Branche zeven inrichtingskundigen rijker


Branche zeven inrichtingskundigen rijker
25-06-2019 8:30

Afgelopen vrijdag legden zeven deelnemers aan de Basiscursus Inrichtingskunde met goed gevolg hun examen af. Daarmee is de branche weer zeven inrichtingskundigen rijker. Vijftien deelnemers leerden afgelopen half jaar in zes dagen op verschillende locaties in het land de grondbeginselen van een goede hedendaagse kantoorinrichting. Zeven daarvan deden afgelopen vrijdag examen; de overige acht zijn aanstaande vrijdag aan de beurt.

 

Naast de theorielessen geven de diverse locaties ook een inkijkje waaraan een hedendaags kantoor of de inrichting van een kantoor moet voldoen.

Op de foto van links naar rechts (staand): Alex Reinacher (Rosenboom), Angela Wetten (Humanscale), Alko Bouma (BCI Projectinrichting), Rieke Zwarteveen (BCI Projectinrichting). Zittend (vlnr): William Bos (Sprank Interieur Projecten), Remco Pruijsers (Hoogerwerff for Office) en Max Leferink (BCI Projectinrichting).


Aanstaande vrijdag 28 juni zijn dus de overige acht cursisten uit de voorjaarsgroep aan de beurt om hun inrichtingsplan en bijbehorende kennis te etaleren. Uiteraard hopen ook zij dan met hun diploma op zak van hun welverdiende zomervakantie te gaan genieten.

De Basiscursus Inrichtingskunde is een van de meerdaagse opleidingen van de Office Academy. Deze opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven (voorjaar en najaar). In de najaarsgroep, die aanstaande september start, is nog plaats.

 

www.officeacademy.nl


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >