Leolux met LX op Design District


Leolux met LX op Design District
04-06-2019 8:00

Het Nederlandse merk Leolux LX is voor het eerst in eigen land te zien tijdens de vakbeurs Design District. Bezoekers kunnen er kennis maken met een eigentijdse projectcollectie met ruim vijftig modellen, speciaal geselecteerd voor een internationale markt van professionele interieurinrichters.

In oktober 2018 lanceerde de Leolux-groep het merk tijdens de beurs Orgatec in Keulen. Het projectmerk Leolux LX is opgezet om (binnenhuis)architecten te ondersteunen bij het ontwerpen van hoogwaardige woon- en bedrijfsinterieurs. "Aangezien de grens tussen werk en vrije tijd verder vervaagt, dienen werkplekken zowel functioneel als uitnodigend te zijn", aldus een woordvoerder. "Kantoren worden informeler, en ontmoetingsplekken, zoals hotels en restaurants, ademen een bijna huiselijke sfeer. Leolux LX speelt op deze trend in met interieurconcepten die functionaliteit en karakter combineren."

“Deze collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden, ook qua materialen en kleuren. De producten geven de architect alle ruimte om zich creatief uit te drukken. Met andere woorden: Leolux LX is ‘Empowering Expression’”, stelt Sebastiaan Sanders, directeur/eigenaar van Leolux. “Wij bedienen de consumentenmarkt al 85 jaar en we hebben daar een schat aan kennis opgebouwd. Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen en meedenken met klanten is een tweede natuur voor het Leolux LX-team.”

De collectie van Leolux LX wordt regelmatig aangevuld met nieuwe actuele modellen. Tijdens Design District is onder meer de draaifauteuil LX-R03 van Thijs Smeets voor het eerst te zien. Ook wordt de luxueuze draaifauteuil LX662 van designer Frans Schrofer getoond.

www.leolux-lx.com

 


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >