Nieuws


12-02-2020 8:00

"De resultaten van de Zitloze Werkdag zijn bekend en wij zijn erg blij en trots." Dat stelt SKO uit Oldenzaal naar aanleiding van het evenement dat plaatsvond op 28 januari.
 

Maar liefst meer dan dertig bedrijven én 2.500 deelnemers namen volgens SKO deel aan de Zitloze Werkdag. "Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan, gedeeld en geliked om deze dag een succes te maken", aldus de woordvoerder. "Via de hashtag #staoptegenzitten hebben we enorm leuke inzendingen voorbij zien komen." Deze week maakt Sitness de winnaars bekend van alle prijzen (waarover later meer...).

Tijdens de Zitloze Werkdag heeft SKO-directeur Robbert Nijhuis de bezetting op zijn werkplek voor die dag gemeten. "Ondanks zijn drukke agenda en vele afspraken heeft hij 33 procent achter zijn zits/sta bureau gestaan. We hebben dit gemeten door een sensor te koppelen aan onze GoBright-software voor bezettingsgraadmetingen."

"Naast werkplekken kunnen we ook de bezetting van (vergader)ruimtes meten met deze software. Daarnaast gebruiken we GoBright voor het reserveren van vergaderruimtes en voor de digitale receptie."  


www.sko.nl

Deel op Social Media12-02-2020 13:30
WINI Kantoordesign in Waalwijk kondigt aan dat het een overeenkomst heeft gesloten met The Senator Group. Per januari 2020 is WINI gestart met het aanbieden van onder andere de lounge- en softseating-producten van The Senator Group op de Nederlandse markt.
Senator.

Er zijn drie merken binnen The Senator Group: Senator, Allermuir en Torasen. Elk van deze merken heeft een eigen identiteit. “Op die manier is een uitgebreid portfolio gecreëerd”, zegt Robin Salm van WINI. “Door het diverse aanbod van de drie merken Senator, Allermuir en Torasen te combineren met de WINI-producten, bieden wij voor elk project een complete inrichtingsoplossing.”

Allermuir.
 
The Senator Group was al eerder actief op de Nederlandse markt. Men zal dan
ook een aantal dealers rechtstreeks blijven faciliteren. Voor alle overige dealers verzorgt WINI vanaf nu de gehele dienstverlening. Het Waalwijkse bedrijf gaat in de loop van dit kwartaal zijn showroom uitbreiden met een groot aantal nieuwe producten van The Senator Group en zal zijn dealers uitnodigen om kennis te maken met het uitgebreide assortiment tijdens een groot event begin april 2020. Daarnaast zal WINI tijdens Design District 2020 naast het eigen portfolio diverse producten van Senator en Allermuir tentoonstellen aan de bezoekers van deze interieurbeurs.
 

Deel op Social Media<< February 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >