Nieuws


07-02-2020 10:00

De bezoekerscijfers zijn op het moment van dit schrijven nog niet bekend, maar duidelijk is al wel dat vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer ook dit jaar weer succesvol verlopen is. De beurs werd gehouden van 29 tot en met 31 januari in jaarbeurs Utrecht. Vooral op de tweede beursdag kon je over de hoofden lopen.

De beurs liet een breed spectrum aan producten en diensten zien. Opvallend was onder meer dat projectmeubelaanbieders in relatief grote getale als exposant deelnamen aan de beurs. Bedrijven als Plan@Office, Ahrend, Palmberg, Wilkhahn, Gispen, Rohde & Grahl, Markant en Swan Products toonden een variëteit aan nieuwe oplossingen, waarbij de woorden 'gezondheid' en 'vitaliteit' regelmatig vielen.

Plan@Office.

Een andere ontwikkeling die op de beursvloer tot uiting kwam was het toenemende belang van 'smart'-oplossingen voor gebouwbeheer. De beurs leerde dat ons de komende jaren op dit gebied stormachtige ontwikkelingen te wachten staan. 

Behalve bij de vele exposanten konden beursbezoekers ook bij de vele lezingen terecht met hun kennisvraag. Een grote diversiteit aan 'facilitaire onderwerpen' passeerde er de revue. Wie de editie van dit jaar gemist heeft kan ook volgens jaar weer terecht bij het belangrijkste beursevenement van de Nederlandse facilitaire sector. Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer wordt in 2021 gehouden van 27 tot en met 29 januari, opnieuw in de Utrechtse Jaarbeurs. 

In de komende editie van Inside Information is een uitgebreid artikel over de beurs te vinden. Het blad verschijnt rond 24 februari. 


www.vakbeursfacilitair.nl  


Deel op Social Media<< February 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >