Nieuws


02-09-2019 10:00

Turbit Interieur heeft een mooi merk toegevoegd aan haar portfolio: Bedont. Het Italiaanse Bedont heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de productie van stoelen en tafels. "Deze ervaring is terug te zien in de kennis van hout en afwerking van ieder product", aldus een woordvoerder. "Het geeft balans in vorm, materiaal en design voor de juiste prijs."

De collectie van Bedont is volgens Turbit geschikt voor verschillende ruimtes in de project- en woningmarkt. Van stoel tot tafel of een ander functioneel opvallend meubel-object, modellen van Bedont zijn functioneel en een aanwinst voor de ruimte. Meerdere stoel-modellen uit de collectie zijn stapelbaar.

www.turbit-interieur.nl


Deel op Social Media
02-09-2019 12:00

Twee bekende Nederlandse meubelmerken bundelen hun krachten in de export. Pode, van het Venlose familiebedrijf Leolux, en Bert Plantagie uit Cuijk zoeken de samenwerking in Frankrijk en België.

De samenwerking is voor het eerst zichtbaar in september. De merken presenteren zich dan op één stand tijdens de beurs Maison&Objet in Parijs. Het sales-team van Pode vertegenwoordigt vanaf dat moment ook de producten van Bert Plantagie op de Franse markt.

Vanaf 1 december is de Bert Plantagie-collectie eveneens te zien in Design Center Brussel, samen met de merken Pode en Leolux. De gezamenlijke presentatie versterkt de positie van het Design Center als multi-brand locatie, verwacht directeur Sebastiaan Sanders van Leolux en Pode: "Een derde merk is voor de consument een extra reden voor een bezoek en ook de dealershows die er plaatsvinden voor de Belgische en Franse markt krijgen meer body. Er is meer te zien, meer nieuws, en elk merk haalt er zijn eigen publiek naartoe. Dat is aantrekkelijk."

Bert Plantagie, directeur-eigenaar van het gelijknamige merk, vult aan: "Wij zijn erg blij met een extra expositieruimte ter ondersteuning van onze klanten en zijn overtuigd van de synergie die ontstaat door de gezamenlijke presentatie met Leolux en Pode."
 

De designcollecties overlappen elkaar gedeeltelijk. Dat is echter geen bezwaar, vindt Sebastiaan Sanders: "Pode en Bert Plantagie hebben hun eigen positie in de markt. Wij zijn experts in de gestoffeerde zitmeubelen door de vakkennis en ervaring van Leolux. Bert Plantagie heeft een unieke positie in eetkamers. Los van elkaar zijn we in het buitenland nog niet in de positie geweest om echt een vuist te maken. Voortaan kunnen we ons krachtiger presenteren." Beide ondernemers zien op termijn ook voordelen voor de buitenlandse logistiek. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, maar een efficiënter transport is ook duurzamer.
 

Van een commerciële samenwerking op de Nederlandse markt is geen sprake, benadrukken Sanders en Plantagie. Wel wordt nog bekeken of de designfabrikanten op andere terreinen van elkaars kennis kunnen profiteren. Bert Plantagie: "Want samen zijn we sterker."

 

https://www.pode.eu/


Deel op Social Media
<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >