Nieuws


06-08-2019 8:00

Het was een van de opmerkelijke introducties op de Orgatec van afgelopen najaar: de productlijn HUB van Interstuhl. Volgens de Duitse nieuwssite Euwid is de productlijn vanaf 1 augustus 2019 daadwerkelijk leverbaar.

HUB is een flexibel modulair systeem, dat onder meer stoelen, sofa's, overlegpods, tafels en scheidingswanden omvat. Het door Volker Eysing ontworpen systeem combineert de functionaliteit van de moderne werkplek met de esthetische uitstraling die we kennen uit woonsituaties. 

HUB was een van de meest opmerkelijke productpresentaties van Orgatec 2018. Niet alleen vanwege het mooie uiterlijk van de HUB-oplossingen, maar vooral ook vanwege het feit dat juist  Interstuhl met deze producten op de beurs stond. Het bedrijf, dat voorheen vooral gespecialiseerd was - en nog altijd is - in ergonomische bureaustoelen, breidt hiermee zijn productscala op opvallende manier uit. 

“In het moderne kantoor zit je niet alleen meer op een ergonomische bureaustoel, maar ook in allerlei loungeachtige gebieden”, aldus Annemarie van der Velde van de Nederlandse Interstuhl-vestiging Velto tijdens de Orgatec over deze opmerkelijke ontwikkeling. “Wanneer je als fabrikant de ambitie hebt om het zitten in het kantoor zo goed mogelijk te faciliteren, moet je ook een oplossing bieden voor die nieuwe ‘zitvraag’ in het kantoor. De uitbreiding van het assortiment past dus helemaal bij de identiteit van Interstuhl.”


www.interstuhl.de


Deel op Social Media06-08-2019 8:00

3DMZ (3dmakerszone) maakt samen met designer Gellért Ollé exclusieve collectie 3D-geprinte designmeubels: de zogenoemde K-Series.

Designer Gellért Ollé besloot in samenwerking met 3DMZ een exclusieve designmeubelcollectie te ontwikkelen die slechts met een 3D-printer te realiseren zijn. "Het project is een experiment waarin we gezamenlijk onderzoeken hoe de grootvolume FDM-technologie in de meubelindustrie gebruikt kan worden. Het doel van deze samenwerking was om een unieke meubelcollectie te creëren die de innovatieve mindset van 3DMZ kan vertegenwoordigen, geoptimaliseerd voor het 3D-printen met een robotarm."


www.3dmakerszone.com


Deel op Social Media<< August 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >