Nieuws


05-07-2019 8:00

'Work'. Dat is één van de verrassende thema's van de komende Maison & Objet. De Parijse beurs vindt plaats van 6 tot en met 10 september.

Ruim 3.000 merken presenteren hun laatste collecties op het evenement. Speciale aandacht is er voor werkgerelateerde interieurs. Op een beursonderdeel van 1.000 vierkante meter zal curator Chantal Hamaide samen met vormgever Philippe Boisselier een selectie tonen van 'de beste oplossingen voor hedendaagse kantoren en werkomgevingen'. 

Voorts wordt er ter gelegenheid van het thema 'Work' een speciale conferentie gehouden. Experts bieden de bezoekers volgens de beursorganisatie de kans om 'exemplarische projecten met een internationaal chachet' te ontdekken. 

Natuurlijk zijn er tijdens Maison & Objet ook tal van andere interieurgerelateerde onderwerpen en producten te zien. De beurs vindt plaats van 6 tot en met 10 september in het Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.

www.maison-objet.com


Deel op Social Media
05-07-2019 9:00

Dataflex heeft een zogenoemde Mixology award gewonnen. Op 20 juni werden in Londen de Mixology awards voor 'the dynamic and innovative interior design community' uitgereikt.

Tijdens de flitsende award show won Dataflex met de Link USB-C docking station, de eerste plaats in de categorie 'verlichting, technology & accessoires'. "We zijn echt trots op deze erkenning van al het harde werk en de jarenlange ontwikkeling die zijn gestoken in een product dat zijn tijd op vele manieren ver vooruit is", aldus Dataflex in een reactie op het verheugende nieuws.

Mobiele bereikbaarheid, hot-desking, flexibele werkplekken en thuiswerken worden steeds meer de norm in onze moderne wereld. Maar hoewel zo’n 80 procent van de organisaties wereldwijd al mobiel werkt, vinden veel werknemers dat hun huidige ‘basisstation’ onvoldoende is toegerust op de mobiele manier van werken. Het prijswinnende Link USB-C docking station van Dataflex
lost dit probleem op.

“Net als de meeste onmisbare innovaties is dit product ongelofelijk eenvoudig”, aldus Dataflex. “Het plug-&-play USB-C docking station biedt u alle verbindingsmogelijkheden die u nodig heeft, allemaal binnen handbereik op uw werkstation. Sluit uw laptop aan op dit docking station en, ongeacht het merk, is deze meteen verbonden met externe schermen en het datanetwerk. En terwijl u werkt, laadt Link uw laptop op. Verrassend eenvoudig en onmiskenbaar intelligent.” 
 

www.dataflex-int.com


Deel op Social Media05-07-2019 10:00

Bene heeft een showroom geopend in Israel. De 120 vierkante meter tellende showroom is te vinden bij Bene-partner Global in Tel Aviv.

"Bene past met zijn innovatieve oplossingen perfect in Israel", aldus een woordvoerder van de Oostenrijkse fabrikant van projectmeubilair. "Het land heeft zichzelf gepositioneerd als een 'hub' voor start-ups, innovatieve bedrijven en internationale tech-giganten."

De showroom werd eind juni geopend. In Tel Aviv zijn onder meer Bene-producten als Parcs, Timba, Cube_S, Pixel en Studio by Bene te zien. "De nieuwe showroom biedt ons de mogelijkheid om onze trendsettende kantoorconcepten en producten op de best mogelijke manier te tonen", aldus Michael Fried, Executive Board Member for Sales, Marketing and Innovation bij Bene.
 

www.bene.com


Deel op Social Media
<< July 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >