Nieuws


03-06-2019 8:30

Nog even en het is zover. Van 5 tot en met 7 juni vind in Rotterdam het jaarlijkse evenement Design District plaats. In de van nelle Ontwerpfabriek is deze week van alles ie zien op het gebied van interieurdesign.

"Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter gevuld met presentaties van de tweehonderd mooiste interieurmerken", aldus de organisatie. "Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen."

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. 

Gratis naar Design District met Inside Information?KLIK HIER

03-06-2019 8:31

Op de beurs Design District, die van 5 tot en met 7 juni gehouden wordt, zullen tal van interieurmerken hun laatste en/of meest opmerkelijke producten tonen. In totaal zullen zo'n tweehonderd bedrijven en ontwerpers present zijn op de Rotterdamse beursvloer.

Bedrijven die zoal u kunt tegenkomen zijn onder (veel) meer Aeris, Arco, Arper, Buschfeld-Unifit, Cantor, Carpet Sign, Casala, Cowerk, Dauphin, Dings Design, DUM, Fagerhult, Ferbyn, Flos, Forbo, Geberit, Gerflor, Girsberger, Gispen, Interstuhl, Johanson, Kusch+Co, Kvadrat, Lande, Lapalma, Leolux, Louis Poulsen, Markant, Merford, MFlor, Mikomax, Nordic Silence, Offectt, Palau, Pfleiderer, Rohde & Grahl, Sateliet, SV, Tarkett, Too the Zoo, Verwol, Vescom, Vola en WINI (en dus nog veel meer!)

Ook buiten de beursvloer is van alles te beleven, bijvoorbeeld bij Wilkhahn, elders in de Van Nellefabriek (in de eigen showroom op de eerste etage van de koffiefabriek). "Laat u inspireren door nieuwe producten als de AT bureaustoel, Insit, de nieuwe management vergaderstoel Intra, vergadertafel Versa, vergaderstoelen Pep en Occo SC en – last but not least – de in hoogte verstelbare, flexibele tafel Timetable Lift, special voor scrum sessies!" Wilkhahn heeft als co-partners gedurende deze dagen Lavazza koffie, Interface tapijt en Marc de Groot handcrafted lighting.

De beursvloer van Design District is 10.000 vierkante meter groot. De beurs begint woensdag 5 juni om 10 uur. Ook op donderdag en vrijdag is de beurs al om 10.00 uur geopend. De sluitingstijden variëren wel; op woensdag kunt u tot 18.00 uur terecht in de Van Nellefabriek, op donderdag duurt de beurs tot 20.00 uur en op vrijdag kunt u zich nog tot 17.00 vergapen aan het vele moois. Woensdag 5 en donderdag 6 juni zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 7 juni zijn naast professionals ook studenten en particulieren welkom.
 

Gratis naar Design District met Inside Information? KLIK HIER

 

Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >