Nieuws


08-04-2019 8:00

Design Holding kondigt de aanstelling van een nieuwe directeur aan. Met ingang van 5 april is Gabriele Del Torchio de nieuwe CEO van de groep, waaronder bijvoorbeeld  B&B Italia en Louis Poulsen vallen.

Del Torchio zit al vanaf 2015 in bet managementteam van B & B Italia en promoveert nu dus naar de toppositie van de gehele bedrijvengroep. Hij zal de bedrijven samen met Piero Gandini gaan leiden. De aanstelling vindt plaats, kort na de aankondiging van de aanstelling van Alessandro Poletto als CFO van de groep.

Design Holding is naar eigen zeggen de grootste high-end design groep in Europa. De holding werd opgericht in 2018 en is in het bezit van een tweetal investeringsmaatschappijen (Investindustrial en The Carlyle Group). De holding bestaat momenteel uit B&B Italia, Flos en Louis Poulsen. Het is de bedioeling om meer iconische bedrijven aan het portfolio te gaan toevoegen.


 


Deel op Social Media08-04-2019 8:30

De hele internationale design-scene is dezer dagen te vinden in Milaan. Ook Wilkhahn is vertegenwoordigd op de Milan Design Week. Op donderdag 11 april organiseert de Duitse fabrikant een bijeenkomst voor de internationale architect- en design-gemeenschap.

"Meer dan 400 internationale architecten van 'all over the world' in de tuin van de villa Necchi", aldus Hans Trilsbeek van Wilkhahn Benelux over het event. "Top event voor genodigden. One of the best during the Milan Fair."

Tijdens het evenement zal ongetwijfeld ook gesproken worden over producten, waaronder de onlangs nog gelauwerde stoel AT (zie dit bericht)

www.wilkhahn.nl


Deel op Social Media08-04-2019 10:00

Palmberg staat met twee producten genoteerd in de top 100 die jaarlijks wordt opgesteld door het Duitse vakblad 'Das Büro", Dat meldt de Duitse fabrikant in een schrijven aan relaties.

‘’Elk jaar beoordeelt de redactie van het Duitse 'Das Büro' meer dan 1.000 nieuwe innovatieve internationale kantooroplossingen. De rangschikking van de redactie is zowel onafhankelijk als industrie overschrijdend binnen de categorie 'kantoren'. Dit gaat van onder andere meubelen, verlichting tot technische produktoplossingen en veel meer. Met maar liefst twee Palmberg -poducten zit onze organisatie in de Top 100 belangrijkste kantoorproducten van 2019."

De hooggenoteerde producten zijn de draaibare akoestische DISC, als ook het nieuwe statafel systeem Nomad met het driehoeksframe. deze producten zijn te vinden op de 17e en 48e plaats. De eerste plaats wordt bezet door de Wilkhahn AT ESP (zie ook dit bericht). Andere topnoteringen zijn er voor bijvoorbeeld Winea FLOW van WINI (2e), SILQ van Steelcase (4e), Cosm van Herman Miller (7e), Studio High van Bene (8e) en Ray Connference van Brunner (9e).  

De gehele ranglijst (die hier te bekijken is) zegt overigens ook wel wat over de horizon van de Duitse vakmarkt: Nederland komt klaarblijkelijk niet echt binnen het blikveld van de Duitse branche. In ons land worden tal van interessante producten gemaakt die een hoge plek op de ranglijst zeker zouden verdienen. Ze zijn in de lijst evenwel nauwelijks te vinden. de hoogste NL-notering is het Plastic Whale Furniture op een bescheiden 57e plaats. Met de 96ste plek voor de Capsule van Palau zijn alle Nederlandse noteringen genoemd. 

Het Palmberg-product Nomad is reeds leverbaar; DISC komt in juni op de markt.

www.palmberg.de
 

 

Deel op Social Media


<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >