Nieuws


06-03-2019 8:30

De wereld verandert razendsnel. En dit heeft gevolgen voor de werkvloer: in het kantoor moet samengewerkt worden door generaties die operen vanuit een soms totaal andere 'comfortzone'. Hoe? Dat wordt aan de orde gesteld tijdens het debat 'Beyond Generations', dat wordt georganiseerd door Humanscale.

De technologische en sociale ontwikkelingen gaan de laatste jaren zo snel dat verschillende generaties niet meer altijd geheel vanuit het zelfde waardenpatroon redeneren. Krantenlezende vijftigers moeten samenwerken met aan de sociale media vergroeide twintigers. Flexibele dertigers zitten in een team met jarenlang aan vaste werkplekken gewende zestigers. En appende tieners worden begeleid door facebookende veertigers.

Hoe creër je vanuit al deze contexten een vloeiend opererende organisatie? En welke fysieke oplossingen moet je hiertoe bieden op de kantoorvloer? Tijdens een debatavond in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger wordt getracht een antwoord te vinden op deze vragen. De door Humanscale - aanbieder van onder meer ergonomische bureaustoelen en werkplekaccessoires - georganiseerde bijeenkomst 'Beyond generations' vind plaats op 4 april vanaf 19.00 uur. De precieze invulling van de avond wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden kan via benelux@humanscale.com

www.humanscale.com


 


Deel op Social Media06-03-2019 8:30

Haworth is de laatste tijd zeer actief op het strategische vlak. Na de onlangs gepresenteerde samenwerking met Buzzispace (zie dit artikel) kondigt de Amerikaanse fabrikant nu ook een 'partnership' aan met de Duitse fabrikant Brunner. Op de markten EMEA en Asia Pacific zal Haworth Brunner-producten gaan aanbieden. Op deze manier denken beide fabrikanten beter tegemoet te kunnen komen aan de groeiende internationale vraag naar integrale meubelconcepten in moderne kantooromgevingen.

(Foto: Brunner)

Brunner is al 40 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en vermarkten van projectinterieur-oplossingen. "Ons meubilair is niet alleen ontworpen om een stap verder te gaan en grenzen nieuw te definiëren, maar we zijn ook altijd op zoek naar mogelijkheden om onze markt te verbreden", aldus Brunner-directeur dr Marc Brunner. "Haworth's internationale verkoop- en logistieke expertise bieden ons de mogelijkheid om internationaal opererende organisaties op een internationaal level te bedienen."

Brunner zal de eigen strategie continuëren, waarbij producten van de Duitse fabrikant verspreid worden via een geselecteerd Europees netwerk van dealerbedrijven. Daarnaast zal een zorgvuldig geselecteerd deel van het Brunner-assortiment toegevoegd worden aan het portfolio van Haworth. De samenwerking gaat met ingang van deze maand (maart 2019) in.

De samenwerking levert naar verwachting groei op voor beide bedrijven. Een woordvoerder benadrukt dat Brunner en Haworth als onafhankelijke bedrijven blijven functioneren; er zijn  geen financiële banden tussen beide organisaties.

(Foto: Haworth)

"Zowel Brunner als Haworth zijn familiebedrijven, die elkaar aanvullen met goed ontworpen en duurzame werkplekoplossingen", aldus Henning Figge, Vice President en General Manager of International Operations bij Haworth. "We verheugen ons op een wederzijds voordeling partnerschap dat tegemoet komt aan de wensen van onze klanten." 

www.brunner-group.com


Deel op Social Media06-03-2019 13:30

Met ingang van maart 2019 voegt Milani ruimte-inrichters het Italiaanse meubelmerk Fornasarig toe aan haar hoofdzakelijk mediterrane assortiment.

Al vier generaties (sinds 1878) ontwikkelt en produceert het Italiaanse Fornasarig hoogwaardige en eigentijdse houten en metalen zitmeubelen voor zakelijke ruimtes, hotels, restaurants, kantoren, vergadercentra, universiteiten, banken, et cetera. De producten zijn volgens de fabrikant overal toepasbaar.

"Verschillende bekende designers van over de hele wereld staan garant voor ontwerpen die zich het best als ‘modern & clean’ laten omschrijven", aldus Guido Kroos van Milani ruimte-inrichters uit Naarden. "Alles is 100 procent ‘made in Italy’ vanuit de eigen productiefaciliteit in Manzano, Friuli. Daarom geeft Fornasarig 10 jaar garantie op haar producten."

www.milani.design


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >