Nieuws


08-02-2019 8:30

Eerder schreven we op deze pagina over de voor velen succesvolle vakbeurs Facilitair. Maar de organisatie blijkt zich na de beurs alsnog in de voet te hebben geschoten met een vreemde factureringsactie: mensen die zich 'gratis' voorgeregistreerd hadden, maar niet op de beurs verschenen zijn, kregen een factuur van 50 euro wegens 'organisatiekosten'.

We vernemen van vele branchegenoten dat ze 'not amused' zijn over de vreemde actie van de beursorganisatie. En dan gaat het niet alleen over de mensen die de vreemde factuur op de mat kregen, maar ook over de grif voor standruimte betalende exposanten die hun relaties massaal hebben uitgenodigd om zich voor het evenement te registreren, een actie die blijkens de website van de beursorganisatie toch 'zonder enige verplichting' was. Overigens blijkt de administratie van de beurs niet helemaal op orde te zijn, want ook een aantal mensen die wél op de beurs zijn verschenen - en zelfs een lezing hebben gegeven - hebben de gewraakte factuur ontvangen. 

De actie van het organiserende Holapress roept eerdere ophef rondom de vakbeurs Facilitair in herinnering. Enige jaren geleden kregen exposanten naar verluidt geen enkele compensatie van de beursorganisatie toen als gevolg van weersomstandigheden een deel van de beursvloer enige tijd ontoegankelijk was. Het heeft een aantal partijen uit de branche een tijd lang niet gunstig gestemd over de vakbeurs Facilitair. 

Het is de vraag of Holapress zich dergelijke acties in de toekomst kan blijven permiteren. Eind maart vindt in Amsterdam de tweede editie van Facility for Future plaats. Met het tegen de haren in strijken van exposanten en potentiële bezoekers geeft de vakbeurs Facilitair het concurrende evenement een welkom zetje in de rug.  

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6498910573055475712/

Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >