Nieuws


11-11-2019 8:00

Het was een drukte van belang bij ACP International, afgelopen vrijdag. De specialist in technische bureaustoelonderdelen en gasveren opende in Dronten het nieuwe pand. Vele familieleden, vrienden, kennisen en zakenrelaties vierden het feest mee.

ACP International is al jaren een erkende specialist op het gebied van technische bureaustoelonderdelen en gasveren. De meubelindustrie weet het bedrijf in Dronten te vinden. Door de voortdurende groei was het noodzakelijk een nieuw pand te laten bouwen. Afgelopen vrijdag konden de gasten door heel het pand 'zwerven' en zo zelf ervaren wat voor kunststukje er in Dronten is neergezet.

"Dit is een prachtige locatie met goede uitvalswegen", aldus een trotse eigenaar/directeur Barend Jan Kroese tijdens de openingsbijeenkomst in het mooie auditorium van ACP International. "Dit nieuwe pand is gericht op samenwerking, niet alleen binnen ACP, maar ook met onze klanten en leveranciers."

Het nieuwe gebouw, ontworpen door Strategie Architecten, biedt daarvoor volop ruimte. Het is niet alleen voorzien van een riant magazijn, maar bovendien van onder meer eigentijds ogende werk- en overlegplekken en een pop up-showroom, waar afgelopen vrijdag producten van ACP-klant Wilkhahn te zien waren. "En op de bovenverdieping is er een mooie showroom, waar we ons assortiment tonen", aldus Kroese.


Voordat de gasten dat assortiment nader konden gaan bekijken (en Kroese en zijn team konden feliciteren met het mooie pand), konden zij eerst nog luisteren naar een indrukwekkende en vermakelijke lezing van Maarten van de Weijden. De Olympische medaillewinnaar/elfstedenbedwinger hield het publiek voor dat niet alles altijd in een keer lukt. "Maar als iets mislukt, mag je het gerust nog een keer proberen." Voor het nieuwe pand van ACP International gaan die woorden niet op: het indrukwekkende gebouw in Dronten is in één keer goed.

www.acpi.nl

Deel op Social Media<< March 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >