Nieuws


27-11-2018 18:12

Nieuw gezicht van Dutch Originals is Peter Veer, bekend in en met de gehele meubelwereld. Peter Veer heeft grote plannen met Dutch Originals en wil een platform bieden aan het Nederlandse design, in het binnenland, maar met name ook in het buitenland, en nieuwe producten gaan uitbrengen met een herkenbare signatuur. Dutch Originals, design met betekenis. Belangrijke waarden hierbij zijn authenticiteit, circulair ontwerpen en daarmee een toekomstbestendige vormgeving.

Dutch Originals is producent van Gispen Classics, een collectie met daarin de beroemdste ontwerpen van Gispen, de Wit en Schuitema en van Gispen Today, moderne designmeubelen en accessoires van ontwerpers als Richard Hutten en Thijs Smeets. Dutch Originals combineert puur klassiek Hollands Design met een moderne visie op duurzaamheid en vormgeving. Nederlandse ontwerpen die geproduceerd worden in Nederland met duurzame grondstoffen en een circulaire basis. Oer-Hollands design rechtstreeks uit eigen fabriek. Lokale productie met vakbekwame meubelmakers.
De ontwerpen van W.H. Gispen zijn nog steeds zeer eigentijds en populair. In Gispen Today wordt diezelfde visie vormgegeven met nieuwe producten, materialen en eigentijdse wijzen van produceren. Circulariteit is daarbij van groot belang. De hoge kwaliteit garandeert al een lange levensduur en aan het eind daarvan worden alle materialen weer in de kringloop opgenomen.
 


www.dutchoriginals.com


Deel op Social Media<< November 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >