Nieuws


29-06-2018 8:30

Steelcase heeft opnieuw een flinke groei kunnen noteren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Dat meldt de Duitse nieuwssite Euwid.

De omzet van Steelcase is in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2018-2019 met maar liefts 21,5 procent gestegen en komt uit op 137,4 miljoen dollar. De stijging is volgens het bedrijf vooral te danken aan de projectmarkten in Spanje, Portugal, Groot-Brittanië en Duitsland. 

Met de nieuwe cijfers zet de Amerikaanse fabrikant van projectmeubelen de stijgende lijn voort. In het laatste kwartaal van het vorige gebroken boekjaar werd in de regio EMEA een omzetplus van 16,6 procent gerealiseerd.

www.steelcase.com
 


Deel op Social Media29-06-2018 17:12

De branche is weer acht (of eigenlijk zestien) inrichtingskundigen rijker. Vandaag deden (van links naar rechts op de foto) Carola Koetsier (Universiteit Leiden), Rieneke Kalkman (Van Aagten Projectrealisatie), Sander Nijlant (Leferink Office Works), Gebrich Lemstra (Vepa), Jan Willem Wijnolts (Oud Holland Elburg), Esther Beker (Radboud Universitair Medisch Centrum), Daphne Harkema (Vepa) en Melanie van Laarhoven (Gemeente Haarlemmermeer) in Ede examen voor de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) van het opleidingsinstituut Office Academy.

Zij allen behaalden het diploma en mogen zich vanaf nu inrichtingskundige noemen, net als acht van hun 'klasgenoten' die vorige week examen deden. Helaas zakte één gegadigde voor het examen. In totaal behaalden dus zestien van de zeventien deelnemers aan de voorjaarsopleiding, die in maart jongstleden van start ging, het begeerde certificaat.


Vorige week slaagden: Karina Stevense (Rexel), Arno Lammers (Terborgse Handelsonderneming), Richard van Beek (De Kantoorspecialist), Linda Verkuijlen-Veldkamp (Huislijn Kantoormeubelen), Mart Jan van Schothorst (De Kantoorspecialist), Hanneke van de Wardt (Trompenburg Interieurconcepten), Bas Augustijn (BT Groep) en Marcel van Lopik (BT Groep). Klik hier voor het bericht over de examens van 22 juni

Op 18 september start de najaarseditie van de Basiscursus Inrichtginskunde. Inschrijven kan nog steeds.


www.officeacademy.nl

Deel op Social Media
<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >