Nieuws


30-04-2018 8:30

Inrichter SKO organiseert de 'Duurzame Design Days Twente.' Het evenement vindt plaats op 16 en 17 mei in Oldenzaal.

"SKO wil je graag meenemen in de ontwikkelingen op het gebied van (samen)werken, presenteren, verkopen en dienstverlening tijdens de Duurzame Design Days Twente", meldt het bedrijf. "Beide dagen staan in het teken van Het Nieuwe Werken, circulair inrichten bij de overheid, duurzaam omgaan met je belangrijkste kapitaal: de medewerker, duurzaam bouwen, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AV en de invloed van beplanting op de kantooromgeving."

Op donderdag 17 mei komen een aantal partijen - Kienhuis Hoving, Betekeniseconomie Twente, gemeente Enschede, Reinteninfra - spreken over diverse topics, waaronder betekenisvol ondernemen: een andere kijk op het runnen van een bedrijf.

Op beide dagen begint de bijeenkomst om 14.00 uur. Aanmelden kan via de website van het Oldenzaalse bedrijf.

www.sko.nl
 


Deel op Social Media30-04-2018 8:30

De rol van het interieur verandert en daardoor de wijze van inrichten; dat geldt voor kantoren, universiteiten, bibliotheken enzovoort. Kortom daar waar mensen werken en elkaar ontmoeten. Bij SV is er binnenkort een kennisbijeenkomt over, onder de titel 'het sociale interieur'. 

"Werken en leven wordt anders beleefd en ingevuld, het is meer en meer een universele mix", aldus de Rotterdamse inrichter. "Je thuis voelen waar je ook bent. Dat is de key-factor. Op informele wijze kennis delen en socializen wordt nu veel meer gestuurd door het intuitieve gebruik van meubel- en ruimteoplossingen. Function follows Form."

"Als antwoord op deze evolutie hebben wij ons ‘eigen clubhuis’ vernieuwd en ingericht met praktijkcases. Met eigen ogen kun je nu zien wat socialisering voor de werkomgeving en het Publieke Domein betekent."

Het resultaat van de inspanningen van SV is te zien op 16 en 17 mei in het bedrijfspand van de onderneming in Rotterdam. "Wij zijn trots en blij dat Aat Vos woensdagmiddag 16 mei aanwezig is om zijn ervaringen te delen over het sociale interieur. Aat Vos, de creative guide, die met frisse inzichten mensen en organisaties inspireert en in beweging brengt. Hij schreef ook het boek ‘Third places for the public domain’. Wij zijn er klaar voor en de deuren van ons ‘Clubhuis’ aan de Rotte staan open."  

De bijeenkomst met Aat Vos begint om 16.00 uur. Aanmelden kan via info@sv.nl.

www.sv.nl
 


Deel op Social Media
<< April 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >