Nieuws


04-12-2017 8:30

"De nieuwe ‘Wikipedia’ voor kantoormeubilair is uit." Dat meldt de Projectinrichter. Na een intensieve voorbereiding en hard werken presenteert het bedrijf zijn vernieuwde website. "En we zijn er trots op!"

"Uit onze grote collectie van kantoormeubelen en projectstoffering is het voor de bezoeker nog eenvoudiger een keuze maken door verschillende filtermogelijkheden." Andere voordelen van de nieuwe site zijn volgens het bedrijf onder meer de snelheid, de filters die zorgen voor een groot zoekgemak en de eenvoudige manier om een prijs op te vragen.

Voorts worden de producten getoond, compleet met alle documenten (foto’s, kleurstalen, brochures, specificaties, DWG/3D-bestanden). Bezoekers kunnen producten toevoegen aan ‘Mijn collectie’. Deze blijven, na eenmalige inlog, bewaard en zijn op elk moment weer te raadplegen.|

"Als leverancier van meer dan 250 merken gaan we verder dan de vraag en zijn we uw partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en natuurlijk advies op maat. We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken want klaar zijn we nog niet helemaal. Nieuwe functionaliteiten staan nog op de lijst. Laat u verrassen door de nog te ontwikkelen mogelijkheden."

www.deprojectinrichter.com

Deel op Social Media
04-12-2017 8:30

Tijdens een feestelijke avond In de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam zijn de winnaars bekend gemaakt van de ARC17 Awards. Uit een recordaantal inzendingen zijn voor zes categorieën de winnaars door deskundige vakjury’s bepaald. Eén van de winnaars was Gispen.

ARC17 is de enige ontwerpprijs in de Benelux die van stoel tot stad gaat. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën Architectuur, Interieur, Meubel, Detail, Innovatie en Jong Talent.

Winnaars 2017:
Architectuur Award: OMA, Rijnstraat 8, Den Haag
Interieur Award: Space Encounters Office for Architecture, Sony Music Entertainment, Amsterdam
Meubel Award: Mecanoo, HUBB
Detail Award: JUNYA.ISHIGAMI+ASSOCIATES en Studio MAKS, Bezoekerspaviljoen Park Vijversburg, Tytjerk
Innovatie Award: Superuse Studios, Blue City, Rotterdam
Jong Talent Award: Gert Kwekkeboom

Voorts werd een ARC17 Oeuvre Award uitgereikt. Half november 2017 werd reeds bekend dat Kees Christiaanse (KCAP) de ARC17 Oeuvre Award zou ontvangen. 
Twee dingen sprongen in het oog. Ten eerste het feit dat er, na de verwerving van de rijksbrede circulaire opdracht, opnieuw goed nieuws is voor Gispen. Want het winnende meubel HUBB van Mecanoo is in feite het resultaat van een intensieve samenwerking met de meubelfabrikant uit Culemborg. HUBB bestaat uit een serie bouwstenen om een bestaande ruimte in verschillende zones in te richten. De indeling is eenvoudig aan te passen door de elementen anders te combineren. Op deze manier faciliteert het meubel verschillende manieren van onderwijs binnen de bestaande structuren van een gebouw.

Arne Lijbers, architect bij Mecanoo: "Vanuit de ervaring met onze gebouwen merkten we dat er binnen die gebouwen nog heel veel ruimte is om verder te ontwerpen en betere omgevingen te maken. HUBB is het resultaat van een onderzoek naar de leeromgeving van de toekomst: een stimulerende plek waar verschillende activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden." HUBB is zowel in vorm als materialisatie uniek, en wordt volgens de principes van de Circulaire Economie geproduceerd. Bij veranderende behoefte is HUBB eenvoudig en duurzaam te hergebruiken.


Er viel nog iets op bij de uitreiking van de awards. De prijs in de categorie architectuur werd uitgereikt aan een project dat recentelijk de nodige kritiek heeft gehad. Onder meer Adri Duivesteijn heeft het kantoor uiterst kritisch gerecenseerd (zie dit artikel). Maar dat vormde voor de ARC-jury klaarblijkelijk geen belemmering om het ontwerp toch te lauweren...
 

Deel op Social Media<< December 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >