Nieuws


13-10-2017 8:30

Op donderdag 12 oktober 2017 organiseerde de Branchevereniging Projectinrichting de tweejaarlijkse Dag van de Projectinrichting. Tijdens deze bijeenkomst werd de zogeheten ‘BVP Award’ uitgereikt, een prijs voor het meest prestigieuze projectinrichtingsproject.

Leden kregen in de afgelopen maanden de gelegenheid hun project in te dienen. Een deskundige jury selecteerde drie genomineerden: Prolance Projecten en Interieurs, Mirato Interieurontwerp en Boerhof Projectinrichters. Als winnaar kwam Boerhof uit de bus. De projectinrichters uit Heeten gooiden hoge ogen met hun inzet voor het project: Openlucht Museum te Arnhem.

Het betreft de ‘Canon van Nederland’, een presentatie van de geschiedenis van on sland van ‘hunebed tot heden’. De jury prees de gedrevenheid waarmee dit complexe project is uitgevoerd. De geleverde kwaliteit is erg hoog en daarvoor is veel wilskracht, lef, creativiteit en onderzoek nodig, aldus het juryrapport. Boerhof dacht actief mee met de opdrachtgever en kwam met suggesties voor o.a. het printen van foto’s op het pvc (vinyl) voor een hoge levensduur van de vloer. Duurzaamheid stond hoog in het vaandel. Zo werden o.a. de snijresten van het pvc en marmoleum apart verzameld en geretourneerd naar fabricant Forbo voor recycling.

De creativiteit die Mirato Interieurontwerp voor het project Massive Music toonde, verraste de jury eveneens op aangename wijze en werd beloond met een tweede prijs. Ook het project NIBC bank te Den Haag, van de winnaar van de derde prijs, Prolance, maakte indruk. De jury roemde het vloerenplan en de rust die het ontwerp uitstraalt.

De jury bestond uit Michiel Kobussen van Ebbens Architecten, Ger Dinnissen van Dinnissen Architecten, Fanny Willems van FLint interieurarchitecten en juryvoorzitter Lieuwe Steendam, voormalig marketingmanager Nederland voor Tarkett.

De BVP is de Nederlandse Branchevereniging Projectinrichting. Binnen de BVP zijn projectinrichters en leveranciers en fabrikanten van harde en zachte vloeren, lijmen, raambekleding en andere relevante productgroepen vertegenwoordigd. De vereniging kent verschillende lidmaatschappen. Zo zijn er o.a. leden met PPI-keur (een standaard voor kwaliteitsborging in de branche), verleggers, leveranciers en vloeronderhoudsbedrijven (in oprichting). Projectinrichters en leveranciers werken op brancheniveau al langer samen. Dat resulteerde in 2001 in een branchespecifieke vertaling van de ISO 9001-norm met een accent op keten- en resultaatgericht werken.

www.bvprojectinrichting.nl


Deel op Social Media
<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >