Nieuws


25-09-2017 8:30

Op dondermiddag 12 oktober 2017 vindt op Circuit Park Berghem de Dag van de Projectinrichting plaats. Organisator Branchevereniging Projectinrichting (BVP) reikt tijdens dit event de BVP Award uit, een tweejaarlijkse prijs voor het meest prestigieuze project dat door leden is uitgevoerd.

BVP-leden kregen in de afgelopen maanden de gelegenheid hun project in te dienen. Een deskundige jury selecteerde uit alle inzendingen drie genomineerden die voor de award in aanmerking komen: Prolance Projecten en Interieurs Schiedam voor het project: NIBC bank te Den Haag, Mirato Interieurontwerp voor castingbureau Massive Music en Boerhof Projectinrichters voor een nieuw gedeelte bij het Openluchtmuseum te Arnhem: de Canon van Nederland.

De jury bezoekt binnenkort deze bedrijven/projecten. Aan de hand van dit bezoek volgt het juryrapport en wordt de winnaar bekend gemaakt op 12 oktober. De jury bestaat uit Michiel Kobussen, directeur van Ebbens Architecten Leusden, Ger Dinnissen van Dinnissen Architecten en Fanny Willems van Flint Interieurarchitecten uit Den Haag. De juryvoorzitter is Lieuwe Steendam, tot vorig jaar marketing manager Europe voor Tarkett.

De Dag van de Projectinrichting wordt geleid door de voorzitter van de BVP, Jeroen Blankers van Ad Borrenbergs Projectrichting en is een combinatie van netwerken en entertainment. Op het programma staan, naast de uitreiking van de award, een kartcompetitie en een buffet.

www.bvprojectinrichting.nl
 

Deel op Social Media25-09-2017 8:30

“Europa’s meest gastvrije en aangename beurs.” Zo noemt de organisatie van Meubelbeurs Brussel het eigen evenement. De beurs wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 8 november. Plaats van handeling; Brussels Expo.

“Meubelbeurs Brussel verrast de sector telkens met een originele en warme aanpak, in een gezellige maar ook zakelijke sfeer”, aldus een woordvoerder. “Exposanten investeren in presentatie en standen, waar noviteiten hun welverdiende aandacht krijgen. Net daarom is deze beurs uw bezoek meer dan waard.”

De beurs is onderverdeeld in zes thematische segmenten: ‘City’, ‘Brussels by Night’, ‘Mozaïek’,  ‘Fusion’, ‘Holland à la Carte’ en ‘Square’. “Een segmentering in aantrekkelijke concepten op maat van de bezoeker maakt de beurs overzichtelijk en vooral ook interessant voor u als inkoper. In een passende sfeer en context vindt u makkelijker waar u naar op zoek bent. De segmentering omvat 66.000 vierkante meter.”

Er zal dus veel te zien zijn, van 5 tot en met 8 november in Brussels. Meest opvallende onderdeel is wellicht ‘Holland à la Carte’. Hier zullen volgens de beursorganisatie toonaangevende fabrikanten uit ons land hun waren tonen. “Holland à la Carte, dat is een totaalconcept voor Nederlandse fabrikanten. Een atypisch segment, waar de andere segmenten een bepaalde woonsfeer vertegenwoordigen, is het bindend element in Holland à la Carte het Nederlands fabricaat. Voor onze noorderburen is deze hal een ankerpunt, met herkenbare en uiteenlopende Nederlandse collecties.”

www.meubelbeurs.be


Deel op Social Media
<< September 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >