Nieuws


10-05-2017 8:30

Akoestiek is één van de belangrijke aandachtspunten bij het inrichten van een kantoorruimte. Bij Vepa weet men dat natuurlijk. Daarom houdt de fabrikant in Hoogeveen op 22 juni een themasessie over akoestiek. De sessie staat onder leiding van Yvette Tietemavan Sain Gobain Ecophon.

De ontwikkelingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie heeft een directe impact op de manier waarop wij werken, communiceren en samenleven. Voor veel organisaties hebben deze ontwikkelingen gezorgd voor grote veranderingen met betrekking tot de werkomgeving. Zo zijn er open werkomgevingen ontstaan waar een grote diversiteit aan activiteiten plaatsvinden.
"Deze diversiteit is zowel een kans als een bedreiging voor het succes van open werkomgevingen", aldus een woordvoerder. "De mate van akoestische privacy verschilt namelijk per activiteit en is mede bepalend voor de kwaliteit van het resultaat en welzijn van medewerkers. Kortom: Hoe verbeter je een werkomgeving met activiteit-gerelateerd akoestisch design?"

De bijeenkomst vindt plaats op 22 juni, vanaf 16.00 uur, bij Vepa in Hoogeveen.

www.vepa.nl

Deel op Social Media   

10-05-2017 8:31

Scandinavian Business Seating was al een grote naam in de branche. Maar de positie is nu nog verder versterkt. Want het bedrijf maakt bekend het Zweedse Offecct te hebben overgenomen. Daarmee heeft SB Seating ook voet aan de grond in het interessante 'loungebereik'.

Met ingang van 8 mei is SB Seating 100 procent eigenaar van Offecct. "We zijn er echt trots op dat Offecct onderdeel wil uitmaken van de SB Seating group", zegt  SB Seating-CEO Lars Røiri. "Offecct, met zijn filosofie, corporate culture en designmeubilair vormt een perfect match met SB Seating. Onze portfolio's vullen elkaar heel goed aan. Offecct heeft een sterke positie in het loungesegment. Dit is een productgebied waar we ons sterker op willen richten."

Offecct-oprichter Kurt Tingdal en Anders Eklund (zie foto) blijven leiding geven aan het bedrijf. “SB Seating verbetert onze mogelijkheden voor verdere groei", zegt Kurt Tingdal over het samengaan met SB Seating.
 

www.sbseating.nl

Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >