Humanscale-debat over generaties op de werkvloer


Humanscale-debat over generaties op de werkvloer
06-03-2019 8:30

De wereld verandert razendsnel. En dit heeft gevolgen voor de werkvloer: in het kantoor moet samengewerkt worden door generaties die operen vanuit een soms totaal andere 'comfortzone'. Hoe? Dat wordt aan de orde gesteld tijdens het debat 'Beyond Generations', dat wordt georganiseerd door Humanscale.

De technologische en sociale ontwikkelingen gaan de laatste jaren zo snel dat verschillende generaties niet meer altijd geheel vanuit het zelfde waardenpatroon redeneren. Krantenlezende vijftigers moeten samenwerken met aan de sociale media vergroeide twintigers. Flexibele dertigers zitten in een team met jarenlang aan vaste werkplekken gewende zestigers. En appende tieners worden begeleid door facebookende veertigers.

Hoe creër je vanuit al deze contexten een vloeiend opererende organisatie? En welke fysieke oplossingen moet je hiertoe bieden op de kantoorvloer? Tijdens een debatavond in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger wordt getracht een antwoord te vinden op deze vragen. De door Humanscale - aanbieder van onder meer ergonomische bureaustoelen en werkplekaccessoires - georganiseerde bijeenkomst 'Beyond generations' vind plaats op 4 april vanaf 19.00 uur. De precieze invulling van de avond wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden kan via benelux@humanscale.com

www.humanscale.com


 


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >