K+N Standby.Office 2.0: flexibel werken in de open space


K+N Standby.Office 2.0: flexibel werken in de open space
16-10-2018 13:21

De kantoorcultuur wordt in toenemende mate bepaald door flexibele manieren van werken, steeds meer bedrijven nemen afscheid van starre processen, en vragen én stimuleren meer flexibiliteit om in te spelen op de eisen van de gedigitaliseerde wereld. De strikt individuele werkplek is op zijn retour, in plaats daarvan moet het werklandschap kunnen reageren op snel wisselende uitdagingen: voor kortdurende samenwerking met verschillende projectpartners of tijdelijke teamuitbreidingen zijn vaak zelfs in de open space volledig uitgeruste, zelfvoorzienende werkplekken nodig."K+N Standby.Office 2.0 is de nieuwe standaard als het gaat om werkplekken", meldt König + Neurath.De toonaangevende aanbieder van kantoormeubilair en ruimtelijke oplossingen heeft deze verandering in de arbeidscultuur vroegtijdig onderkend. Op de Orgatec 2016 gaf K+N bij wijze van proefballon een indruk van de jongste ontwikkelingen op dit gebied – en kreeg buitengewoon positieve reacties. In april bracht König + Neurath zijn K+N Standby.Office 2.0 op de markt: een totaalwerkplek met een heldere, minimalistische designlijn, mobiel en voor alle werkscenario’s.

K+N Standby.Office 2.0 is eenvoudig inklapbaar, kan op een uiterst kleine ruimte worden opgeborgen en eenvoudig worden vervoerd en zorgt dankzij akoestisch werkzame elementen voor rust en privacy voor geconcentreerd werken op elke plek. In de geluiddempende baldakijn is een intelligent verlichtingsconcept van Artemide geïntegreerd. De werkplek wordt volledig geconfigureerd geleverd – desgewenst met flexibele monitorhouder, PC-houder, afsluitbaar opbergvak en elektrische aansluitingen.

Ideeën te over voor de toekomst van het werken
König + Neurath is trots op de noviteit van het bedrijf: "Het absoluut unieke kenmerk van K+N Standby.Office 2.0 is het tafelblad, dat zonder stroom of gereedschap traploos kan worden ingesteld op hoogtes van 600 millimeter tot 1.400 millimeter – en daarmee voor elke gebruiker aan te passen is. Voor optimale personaliseerbaarheid en flexibiliteit zorgt ook de akoestisch werkzame achterwand, die samen met het beweegbare tafelblad naar boven of beneden beweegt en bovendien afzonderlijk kan worden versteld via een praktische bowdenkabel. Dit innovatieve, flexibele en in hoogte verstelbare werkplekconcept voor de levendige kantoorwereld laat zich perfect combineren met de K+N Balance.Chair met zijn dubbelfunctie van zitmeubel en stahulp. Zijn ergonomische dubbele functionaliteit is gekeurd en gepatenteerd – nóg zo’n innovatie van König + Neurath."

www.koenig-neurath.de


Deel op Social Media<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >