Nieuwe managing director SV


Nieuwe managing director SV
04-07-2018 8:30

Inrichter SV uit Rotterdam heeft zich versterkt met managing director Robert van Lith. Na bijna 40 jaar gaat Leo Schouten een stapje terug doen als algemeen directeur.

Het cv van Robert (48) is gevuld met nationale en internationale ervaring. Hij heeft diverse leidinggevende functies vervuld met de focus op algemeen, operationeel en projectmanagement. "Door zijn ervaringen en zijn verantwoordelijkheden bij een multinational, een startup en als eigenaar-ondernemer, onderkent Robert het belang van betrokkenheid, vertrouwen en kwaliteit gekoppeld aan heldere en eerlijke communicatie", aldus SV.

Met een frisse blik zal Robert zich bezighouden met het formuleren van de visie en het uitvoeren van de commerciële en operationele doelstellingen om SV Collection verder te professionaliseren en te laten groeien. “Ik wil graag dat SV Collection dé partner is voor architecten, consultants, projectinrichters en eindgebruikers met betrekking tot servicegerichte ondersteuning en inspirerend advies. Als team en samen met onze merken willen wij bijdragen aan ontzorgen, welzijn en duurzaamheid”.

SV Collection richt zich met name op de toekomst van het werken en ontmoeten op kantoor en in publieke ruimten en zal zich verder positioneren in het ‘Anders Werken’ segment met een verbijzonderd productportfolio van toonaangevende Europese merken en het eigen merk Prooff. "Als oprichter zal Leo Schouten zich specifiek gaan toeleggen op de strategie en het creatieve beleid van SV en de verdere ontwikkeling van de Prooff collectie met betrekking tot ‘Shaping the Future of work’."

Met deze invulling van het managementteam, dat verder bestaat uit Patrick Schelvis (commercieel directeur) en Peter Huisman (operationeel manager) heeft SV Collection naar eigen verwachting optimale voorwaarden gecreëerd met betrekking tot de visie en continuïteit op lange termijn.

www.sv.nl


Deel op Social Media
<< July 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >