Lezing Kitty de Groot tijdens Design District


Lezing Kitty de Groot tijdens Design District
29-05-2018 17:04

Kitty de Groot is een onderzoekende journalist en auteur van het boek #Nieuwe werkvormen. Haar specialisatie: innovatie, design, cultuur. Haar achtergrond: interieurarchitectuur en industrieel ontwerpen, waarin zij vele jaren in binnen- en buitenland toonaangevend actief is geweest. Tijdens Design District geeft ze op 6 juni een gratis toegankelijke lezing met als titel ‘Creativiteit, cultuur en gezondheid’. De lezing begint om 13.00 uur in de lezingenzaal midden op de beursvloer van Design District, vlakbij de grote toiletgroep in de Serre. De ruimte is alleen per trap te bereiken.


Inhoud
Creativiteit, cultuur en gezondheid worden steeds belangrijker in een wereld die in toenemende mate instabiel, onzeker en onvoorspelbaar lijkt te worden. Een continue stroom aan veranderingen, vergaande digitalisering en een voortrazende kenniseconomie, vragen om innovatiekracht, vitaliteit, welzijn, sterke sociale binding en interactie. Kitty de Groot gaat in haar presentatie in op hoe je creativiteit, cultuur en gezondheid stimuleert vanuit een goed interieurconcept.

Korting op #Nieuwe werkvormen
Bezoekers aan de lezing krijgen de gelegenheid om het boek #Nieuwe werkvormen tegen sterk gereduceerd tarief aan te schaffen. Dat kan na afloop van de lezing op stand M01 van Inside Information. U betaalt alleen dan geen € 34,95 voor het boek, maar € 10. Draai dit bericht uit en vermeld op een wit deel uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail om in aanmerking te komen voor de korting. Klik hier wanneer u meer wilt weten over het boek #Nieuwe werkvormen.

Workshop
Wanneer de lezing van Kitty de Groot op 6 juni u aanspreekt, dan is mogelijk de workshop die ze heeft ontwikkeld – en die sterk aansluit bij de inhoud van de lezing – ook interessant voor u. Deze workshop is getiteld ‘Innovatie & Creativiteit in de werkomgeving’. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het creëren van Werkplezier, Innovatie & Creativiteit, Vitaliteit & Identiteit in de werkomgeving. Aan de hand van onderzoeken, visies en verworven kennis van experts en voorbeelden van toonaangevende interieurprojecten en meubel(concept)ontwerpen focust de workshop op: design thinking modellen, biophelic design en design psychologie.

U kunt zich inschrijven voor deze workshop op stand M01, of door een e-mail te sturen aan: info@officeacademy.nl. De kosten bedragen: € 425 (bij de workshop van een hele dag) of € 350 (halve dag). Als bezoeker aan de lezing van Kitty de Groot heeft u, alleen tijdens Design District, recht op een korting van € 100 (hele dag) of € 75 (halve dag). De workshop kan desgewenst ook in company worden gegeven.Gratis toegang tot de beurs?
Heeft u zich al geregistreerd voor een gratis toegangsbewijs t.w.v. € 20? Via de volgende link kunt u zich inschrijven. U ontvangt dan een voucher om Design District gratis te bezoeken. Registreren voor gratis toegang kan tot en met 4 juni. Klik hier voor gratis toegang tot Design District.

Tot ziens tijdens Design District op 6, 7 en 8 juni in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, stand M01, en speciaal tijdens de lezing op 6 juni.


<< May 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >