Auray: Symbiose van design en techniek


Auray: Symbiose van design en techniek
11-12-2017 22:57

(advertorial)


AURAY is een bureaustoel, maar toch ook aanzienlijk meer dan dat. König + Neuraths collectie bureau- en vergaderstoelen – verkrijgbaar met hoge en lage rug – onderscheidt zich door de vloeiende lijnvoering van het aluminium frame en de topografische bekleding. De minimalistische esthetiek van de door 2DODESIGN ontworpen premiumstoel is gebaseerd op architectonische vormgevingsconcepten, het gepatenteerde synchroonmechanisme maakt een uitermate elegante indruk. Frame, armleuningen en mechanisme vormen dankzij de pasklare vormsluiting een harmonische eenheid. Elke AURAY is een handgemaakt meesterwerk van hoogwaardige materialen,handmade in Germany. German Design Award 2018 voor AURAY.König + Neurath is opgericht in 1925 en is tegenwoordig een internationale totaalaanbieder van kantoor-, zitmeubel- en wandsystemen. De niet beursgenoteerde naamloze vennootschap wordt geleid door bestuursvoorzitter Carl-Christoph Held, Dirk Fischer (techniek) en Dirk Offermanns (distributie). König + Neurath is wat omzet betreft een van de grootste Duitse kantoormeubelmerken.

De onderneming met ca. 1000 medewerkers heeft in Duitsland zeven showrooms, alsook vestigingen in Engeland, Frankrijk, Zwitserland en Nederland. De hoofdvestiging bevindt zich in Karben bij Frankfurt/Main. Omdat wij de hout- en metaalbewerking in eigen hand houden en de productie in hoge mate verticaal geïntegreerd is, kunnen wij gegarandeerd flexibel inspelen op individuele klantenwensen.
 
www.koenig-neurath.de


http://www.koenig-neurath.de/auray


Deel op Social Media
<< December 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >