Meubelbeurs Brussel op stapel


Meubelbeurs Brussel op stapel
25-09-2017 8:30

“Europa’s meest gastvrije en aangename beurs.” Zo noemt de organisatie van Meubelbeurs Brussel het eigen evenement. De beurs wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 8 november. Plaats van handeling; Brussels Expo.

“Meubelbeurs Brussel verrast de sector telkens met een originele en warme aanpak, in een gezellige maar ook zakelijke sfeer”, aldus een woordvoerder. “Exposanten investeren in presentatie en standen, waar noviteiten hun welverdiende aandacht krijgen. Net daarom is deze beurs uw bezoek meer dan waard.”

De beurs is onderverdeeld in zes thematische segmenten: ‘City’, ‘Brussels by Night’, ‘Mozaïek’,  ‘Fusion’, ‘Holland à la Carte’ en ‘Square’. “Een segmentering in aantrekkelijke concepten op maat van de bezoeker maakt de beurs overzichtelijk en vooral ook interessant voor u als inkoper. In een passende sfeer en context vindt u makkelijker waar u naar op zoek bent. De segmentering omvat 66.000 vierkante meter.”

Er zal dus veel te zien zijn, van 5 tot en met 8 november in Brussels. Meest opvallende onderdeel is wellicht ‘Holland à la Carte’. Hier zullen volgens de beursorganisatie toonaangevende fabrikanten uit ons land hun waren tonen. “Holland à la Carte, dat is een totaalconcept voor Nederlandse fabrikanten. Een atypisch segment, waar de andere segmenten een bepaalde woonsfeer vertegenwoordigen, is het bindend element in Holland à la Carte het Nederlands fabricaat. Voor onze noorderburen is deze hal een ankerpunt, met herkenbare en uiteenlopende Nederlandse collecties.”

www.meubelbeurs.be


Deel op Social Media
<< September 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >