Overname Rever Interieurprojecten


Overname Rever Interieurprojecten
13-04-2017 11:45

Rever Interieurprojecten, fullservice bureau voor ontwerp & realisatie van interieurs voor werkomgevingen, is per 7 april 2017 overgenomen door Paul Spoelder en Janny van Rossum. Rever Interieurprojecten was eerder onderdeel van Dantuma Holding, van Jan Veening.Spoelder en Van Rossum tekenden op 7 april voor 100 procent van de aandelen. Spoelder is al 15 jaar directeur van Rever Interieurprojecten in de huidige vorm. Van Rossum heeft al sinds 2007 een sleutelrol binnen de organisatie.

Rever Interieurprojecten blijft onder eigen vlag opereren. De dertig medewerkers blijven werkzaam bij het bedrijf dat gevestigd is in Utrecht. Spoelder en Van Rossum geven aan grote groeiambities met het bedrijf te hebben. “De overname past dan ook perfect binnen de strategie”, aldus Spoelder.Afgelopen weekend zijn alle medewerkers op de hoogte gesteld met een persoonlijke kaart en wens: 'We willen graag met jullie het glas heffen op de fantastische teamspirit die er binnen onze club is, op de prachtige kansen die komen gaan en op jouw toekomst bij Rever. Wij zijn trots om zo’n mooi bedrijf met fijne mensen te mogen aansturen, daar gaan we ons nog meer voor inzetten samen met jou'.Rever ontwerpt en realiseert interieurs voor werkomgevingen. In de visie van Rever is het interieur een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Rever gelooft dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.
 

www.rever.nl

Deel op Social Media 
 

<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >