Wilkhahn krijgt 'agile' organisatie


Wilkhahn krijgt 'agile' organisatie
07-04-2017 8:00

Organisatorische veranderingen bij Wilkhahn. De Duitse fabrikant van projectmeubilair meldt dat het de eigen organisatie 'agile' gaat inrichten. Op die manier komt het beter tegemoet aan de nieuwe manieren van communiactie die opkomen in de zakelijke wereld.

"Onze eerste prioriteit is het maken van het juiste meubilair om zakelijke communicatie mee te ondersteunen", aldus een woordvoerder. "Maar ten tweede is ook de ontwikkeling van ons eigen bedrijf een prioriteit." En op dit laatste vlak staat er dus het nodige te gebeuren. de ontwikkeling van nieuwe communicatieconcepten in de zakelijke wereld noopt de Duitse fabrikant ertoe de eigen organisatie op te schudden.

"Nieuwe communicatie-kanalen, een veel sterkere focus op projecten en het verplaatsen van sleutelprocessen naar de online-wereld hebben grote invloed en plaatsen de organisatie voor grote uitdagingen", stelt de woordvoerder. Wilkhahn gelooft dat het deze uitdagingen alleen het hoofd kan bieden op basis van een minder hierarchische managementstructuur em eem grotere nadruk op interdiciplinaire samenwerking.

"Daarom hebben we de organisatie van het management opgeschud". Dr Jochen Hahne wordt met onmiddelijke ingang verantwoordelijk voor human resources, ontwikkeling en wereldwijde marketing en sales. Zijn collega Dr Dorothea Giesecke-Kuppe neemt de onderwerpen financien, technologie en globale productie voor haar rekening. "De positie van internationale verkoopdirecteur houdt dus op te bestaan", aldus de woordvoerder. "We danken verkoopdirecteur Volker Starzmann, die het bedrijf zal verlaten, en wensen hem het beste."

Topman Jochen Hahne is blij met de nieuwe 'agile' organisatie. "Een platte organisatie en interdisciplinaire samenwerking zijn essentieel voor Wilkhahn", zegt hij. "Mijn belangrijkste taak is het om Wilkhahns internationale management op de juiste manier te laten samenwerken." 

www.wilkhahn.com

Deel op Social Media<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >