Wilkhahn verwacht verdere groei


Wilkhahn verwacht verdere groei
18-05-2016 8:30

Het gaat goed met Wilkhahn. In een tussentijdse evaluatie van de stand van zaken zegt Wilkhahn-topman Jochen Hahne ervan uit te gaan dat 2016 opnieuw een succesvol jaar wordt voor de Duitse fabrikant van hoogwaardig projectmeubilair. Hahne wijst hierbij onder meer op het succes van de 3D-bureaustoelen IN en ON. Voorts geeft hij aan dat er op de Orgatec in oktober weer nieuwe Wilkhahn-innovaties te verwachten zijn.

De vraag naar onder meer de IN en ON zorgt bij Wilkhahn voor volle orderboeken. Vooral de IN is momenteel een echte omzetverhoger, laat een zegsman van Wilkhahn weten. De fabrikant kon vorig jaar een omzetstijging van maar liefst 23 procent boeken. Volgens de woordvoerder tonen de cijfers over het eerste kwartaal van 2016 dat die stijgende lijn dit jaar wordt voortgezet.

De IN is binnenkort ook leverbaar met een wit rugelement.

Gedurende voorbije maanden werden onder andere meer dan 30.000 IN-stoelen geleverd aan verschillende internationale klanten, waaronder een Duitse bank, een Duitse autofabrikant en een Zweedse IT-onderneming. En ook in Azië is er volgens de woordvoerder een grote belangstelling voor het ‘Design made in Germany’ dat Wilkhahn levert. Mede daarom werd recentelijk een nieuwe showroom geopend in Singapore.

In oktober wordt in Keulen de beurs Orgatec gehouden. Aldaar zal Wilkhahn opnieuw enkele innovaties tonen. Overigens worden op de Amerikaanse beurs Neocon aanstaande juni al een aantal uitbreidingen van het portfolio getoond. Zo zal de met name in de VS populaire stoel Ceno ook met een hogere rugleuning beschikbaar komen. En de IN is binnenkort ook leverbaar met een wit (in plaats van een zwart) rugelement (zie foto). Wilkhahn hoopt met deze laatste 'sportieve' uitbreiding van het assortiment vooral jonge ondernemingen aan te spreken.

www.wilkhahn.de

Deel op Social Media<< May 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >