Gispen zoekt een naam


Gispen zoekt een naam
13-04-2016 8:30

De Salone in Milaan is in volle gang. Eén van de vele Nederlandse bedrijven die er te vinden is, is Gispen. De fabrikant uit Culemborg hoopt er onder meer een naam te vinden voor een nieuwe bijzettafel. Maar ook vanuit Nederland kunt u deelnemen.

"Onze ontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe revolutionaire ontwerpen", aldus een woordvoerder. "Ons nieuwste product is een bijzettaflen, ontworpen door Jan Plechac and Henry Wielgus. Het is een prachtig product, maar er mist nog één ding; een naam. We kunnen een product niet presenteren zonder naam. Dus alstublieft, denk met ons mee. Help ons door een naam te bedenken voor het nieuwe ontwerp en we belonen je met een exemplaar van de bijzettafel."

Gispen geeft deelnemers de volgende tips mee: de tafel is circulair ontworpen, gemaakt van rubberhout, wordt geleverd in rubberhout en walnoothout-look, wordt 'flat-packed' geleverd, en is beschikbaar in twee hoogtes. De eisen die Gispen aan de naam stelt zijn de volgende: de naam moet nieuw zijn en dus nog niet bestaan, een licht 'nooordelijke' zweem hebben, perfect zijn, passen bij de andere namen ui het Gispen assortiment en voor 22 april ingediend zijn via bijvoorbeeld twitter, facebook of instagram.

www.gispen.com

Deel op Social Media<< April 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >