Klöber introduceert 'wereldprimeur'


Klöber introduceert 'wereldprimeur'
12-04-2016 8:30

Een interessante innovatie van Klöber. De Duitse fabrikant presenteert een stoel waarin verwarming en ventilatie geïntegreerd zijn: de Klimastuhl. Klöber noemt het product een 'wereldprimeur'. "Deze innovatie van Klöber betekent een revolutie in het zitten op de werkplek."

Het binnenklimaat is een van de meest voorkomende oorzaken voor klachten op kantoor. "De mogelijkheid om zelf de juiste temperatuur te bepalen is een belangrijke voorwaarde om zich op de werkplek prettig te voelen en productief te werken", aldus Klöber. "Wetenschappelijk onderzoek heeft het verband tussen thermisch comfort en productiviteit ondubbelzinnig aangetoond."

"Soms is een onprettig macroklimaat niet te beïnvloeden, bijvoorbeeld als problematische omstandigheden voortkomen uit de architectuur, de infrastructuur of de functie van de ruimte. Het macroklimaat kan ook bewust kunstmatig worden gecreëerd, bijvoorbeeld als werkzaamheden bij een bepaalde temperatuur moeten plaatsvinden. Daarnaast hebben vrouwen en mannen een heel verschillend gevoel voor temperatuur. De unieke Klöber ‘Klimastuhl’ is dé oplossing voor het probleem van verschillen in temperatuurbeleving op de werkplek, omdat hij een regeling en aanpassing van de temperatuur mogelijk maakt. Heel eenvoudig. Bij het zitten."

Door het bieden van de mogelijkheid om een individueel behaaglijke temperatuur in te stellen zorgt de Klöber Klimastuhl volgens de fabrikant voor een gevoel van welbevinden: "het comfort wordt verbeterd, de productiviteit gaat omhoog, het aantal fouten en vergissingen neemt af en het bedrijf stevent af op een goede ecologische balans dankzij de mogelijkheid van energiebesparing."

www.kloeber-klimastuhl.com/nl

Deel op Social Media 
 

<< April 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >