Steelcase stelt Xavier Fuchs aan als Directeur Benelux


Steelcase stelt Xavier Fuchs aan als Directeur Benelux
05-08-2015 8:30

Steelcase heeft Xavier Fuchs aangesteld als Directeur Nordics, Italië en Benelux. Met de aanstelling van Fuchs zet Steelcase in op de verdere uitbouw van deze groeimarkten als onderdeel van de EMEA-regio.Fuchs begon zijn carrière bij Steelcase 15 jaar geleden met de oprichting van een dochteronderneming in Tunesië. Sindsdien vervulde hij diverse leidinggevende posities binnen het bedrijf, onder meer in Zweden, Frankrijk, Hongarije en Singapore. Tot voor kort was hij Directeur Strategische Accounts in Centraal-, Zuid- en Midden-Europa.

Met zijn jarenlange ervaring en grote staat van dienst geniet Fuchs, die Brussel als standplaats krijgt, het volste vertrouwen van de Steelcase-leiding. "Met zijn internationale ervaring, is Xavier de juiste man op de juiste plaats. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij gaat bijdragen aan verdere groei in de landen die hij onder zijn hoede heeft. Hij heeft de kwaliteiten om krachtige partnerships op te zetten met bestaande en nieuwe dealers en om toonaangevende bedrijven als klant binnen te halen", aldus Alessandro Centrone, Vice President of EMEA Growth Markets of Steelcase.

Fuchs zelf wil op de kansen in de markt inspelen door het verder stroomlijnen van de bedrijfsprocessen en door het ontplooien van grensoverschrijdende activiteiten. "Voor wat betreft de Benelux-markt hebben we een belangrijke kracht en dat is ons dealernetwerk", zegt Fuchs. "Het verstevigen van de relatie met onze partners om er op die manier nog meer waarde aan te ontlenen, zal één van mijn belangrijkste aandachtsgebieden worden. Hierbij zal ik streven naar de juiste balans tussen enerzijds de schaalgrootte die voor Steelcase interessant is en anderzijds de lokale en culturele aspecten die specifiek zijn voor een bepaalde partner."

www.steelcase.nl

Deel op Social Media

 

<< August 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >