'Bezoek aan Steelcase eyeopener'


'Bezoek aan Steelcase eyeopener'
17-07-2015 8:00

OCS+ Steelcase bezocht met de handelsdelegatie en het ministerie van Economische Zaken het hoofdkantoor van Steelcase in Grand Rapids (USA). Volgens Steelcase vormde het bezoek een 'eyeopener' voor de deelnemers.

Steelcase ziet Nederland ook als een van de meest geavanceerde markten, meldt een woordvoerder. "Wereldspelers hebben hier hun hoofdkantoren en het Nederlandse bedrijfsleven neemt het voortouw op het gebied van innovatie en duurzaamheid op het gebied van werkomgevingen. Mobiliteit, ergonomie, nieuwe samenwerkingsvormen en andere zaken die bijdragen aan het welzijn en tevredenheid van medewerkers worden in ons land snel omarmd."

Tijdens het uitgebreide bezoek van de handelsdelegatie aan Steelcase in Grand Rapids, overhandigde Robbert Starre - managing director van OCS+ Steelcase  de 'OCS+ krant' aan de minister van Economische Zaken als symbool voor de start van kennisdeling. "OCS+ Steelcase deelt kennis en ervaringen, haar zogenaamde insights, met architecten, designers en relaties. Er blijkt veel behoefte te zijn aan deze insights, die direct kunnen worden toegepast in de werkomgeving en meteen effect hebben op wellbeingvan medewerkers."

"Bij Steelcase Inc. ontdekte men de kracht van deze insights, wanneer ze worden vertaald in een inspirerende werkomgeving. Het bezoek, de rondleiding door onder andere de Steelcase University, gecombineerd met de visie en strategie, bleek een eyeopener en bovenal revolutionair te zijn,aldus de minister en verschillende genodigden."

OCS+ Steelcase richt zich samen met Steelcase op wellbeingvan professionals en creëert nieuwe werk-, zorg- en leeromgevingen. Jaarlijks investeert Steelcase 60 miljoen dollar in de inzichten op het gebied van werkprocessen, producten, techniek en architectuur."Steelcase.is actief in de sectoren B to B, Education en Health, waar veel kennis wordt opgedaan voor deze insights."

www.steelcase.nl

Deel op Social Media 

<< July 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >