Drukbezochte jubileum-viering Wilkhahn


Drukbezochte jubileum-viering Wilkhahn
19-06-2015 11:11

Gisteravond (18 juni)  vierde Wilkhahn Nederland het 40-jarig jubileum. Op de drukbezochte bijeenkomst in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam werd onder meer de nieuwe stoel IN gepresenteerd.

“18 juni is een bijzondere datum”, aldus Hans Trilsbeek van Wilkhahn Nederland. “Niet alleen is het de dag dat Napoleon verslagen werd en de dag waarop dit jaar de Hollandse Nieuwe  gepresenteerd werd, maar het is ook het 40-jarig jubileum van Wilkhahn in Nederland.

Wilkhahn is volgens Trilsbeek in die periode gegroeid van een lokaal bedrijf tot een internationale speler. Dit wordt bevestigd door het feit dat het bedrijf vorige week nog een prestigieuze Gold Award won tijdens de NeoCon in Chicago. De prijs werd behaald voor de nieuwe stoel IN, die ook in Rotterdam centraal stond.

Net als de bekende ON wordt de IN gekenmerkt door een ingenieus ‘trimension’-systeem; de stoel beweegt 3D. Dat is belangrijk, omdat het gebrek aan beweging volgens Wilkhahn-communicatie manager Burkhard Remmers ‘de meest bedreigende werkgerelateerde ziekte’ is.

Tijdens het jubileum konden de vele bezoekers de IN testen en genieten van het walking diner. Bijzonder was verder de aanwezigheid van Friso Kramer. Deze eminence grise van de Nederlandse ontwerpwereld heeft in het verleden veelvuldig met Wilkhahn samengewerkt en mocht dus niet ontbreken op het jubileum-feest.

www.wilkhahn.nl

Deel op Social Media 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >