'Beste product' van Visser en Lensink


'Beste product' van Visser en Lensink
10-06-2015 8:30

Vorige week werd in Zaandam de beurs Design District gehouden. Natuurlijk werden er ook Awards uitgereikt. De prijs voor het beste product ging dit jaar naar de Alumni Chair van Jesse Visser en Geke Lensink

Het betreft een volledig uit aluminium plaat gevouwen stoel waarbij de vouwen zodanig gekozen zijn dat er een comfortabele zit wordt gecombineerd met een prikkelend uiterlijk. "De jury waardeert het doorzettingsvermogen het stoeltje in NL te produceren", aldus de jury. "Ogenschijnlijk eenvoudig, maar niet is minder waar."

De tweede prijs was voor DUM met het tafelsysteem Beech Connect. "DUM heeft veel ontwerpen gemaakt bij diverse collecties en heeft nu het werk in eigen hand genomen en is tot een evenwichtig beeld in de collectie gekomen waar het tafelsysteem deel van uit maakt. De tafel bestaat uit twee or meer delen en staat als een boom."

De derde prijs ging naar de Beehive van Marc de Groot. "Marc is al jaren bezig met het vouwen, knippen en samenvoegen van plaatjes metaal tot lamp objekten. Met de Beehive verenigt hij de klassieke elementen met zijn onderzoek in een sprookjesachtig resultaat."

Behalve de prijs van de jury heeft de beursorganisatie nog de (marketing)prijs voor meeste kwalitatieve bezoekersregistraties uitgereikt. "Met kop en schouders stak Baars & Bloemhoff erboven uit. Een goede bezoekerscampagne met veel nadruk op de noviteiten en de uitnodiging voor de beurs deed 385 bezoekers besluiten zich aan te melden voor een bezoek, en zij verdienen hiermee een korting op de vierkante meterprijs voor volgende jaar!"

Design District werd dit jaar overigens bezocht ndoor zo'n 5.500 belangstellenden.

www.designdistrict.nl

Deel op Social Media

 

  

 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >