Nieuwe commercieel directeur BIS


Nieuwe commercieel directeur BIS
07-06-2015 8:30

BIS heeft Danie Venter benoemd tot commercieel directeur van BIS in Nederland. Venter – die vanaf 1997 verantwoordelijk was voor de BIS-vestiging in Zuid-Afrika – heeft vanaf 1 juni 2015 de dagelijkse commerciële taken en verantwoordelijkheid overgenomen van BIS CEO, Jean Pierre Overbeek. Hierdoor krijgt Overbeek meer tijd en gelegenheid om zijn aandacht te richten op de strategische ontwikkeling en positionering van de internationale BIS-groep.

Omdat BIS actief is met zeer specialistische en technologisch hoogwaardige dienstverlening, ging een intensieve werving en selectieperiode aan de aanstelling van Danie Venter vooraf, waarbij ook is gekeken buiten de eigen landsgrenzen. Overbeek denkt met Venter de juiste kandidaat te hebben gevonden voor de functie van commercieel directeur. Ook omdat zijn specialistische audiovisuele en ICT kennis en ervaring, zijn bekendheid met (de cultuur van) BIS en zijn track record in de samenwerking met huidige collega’s hem in staat stellen om direct volledig operationeel inzetbaar te zijn en een bijdrage te leveren in de dienstverlening aan de klanten van BIS.

Jean Pierre Overbeek: “Danie Venter is al enkele decennia werkzaam in de audiovisuele industrie. Hij kent onze industrie van binnenuit, is zeer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons dynamische vakgebied en heeft de juiste technische bagage om onze oplossingen te kunnen adviseren en zijn teamleden te coachen. Daarnaast is Danie jarenlang General Manager geweest van de BIS vestiging in Zuid-Afrika en vanaf 2005 tot heden zelfs de enige eigenaar van dat bedrijf. Dat betekent dat hij de BIS organisatie, onze werkwijze en onze bedrijfscultuur door en door kent. Tot slot zijn er veel collega’s binnen BIS die in het verleden met Venter hebben samengewerkt. Dit is altijd op een prettige en professionele wijze verlopen.”

BIS spreekt het vertrouwen uit met Danie Venter de juiste kandidaat te hebben gevonden voor deze belangrijke functie en om met hem de grote ambities die de organisatie voor de toekomst heeft te realiseren.

www.bis.nl

Deel op Social Media 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >