Steelcase vernieuwt Think-stoel


Steelcase vernieuwt Think-stoel
06-05-2015 9:16

Werkomgevingsspecialist Steelcase brengt een vernieuwde versie van de Think-stoel op de markt. "Think zag het levenslicht in 2004 en werd destijds omarmd als een innovatieve stoel met geweldige prestaties", aldus Steelcase.

Think was volgens het bedrijf het eerste product in de wereld dat de Cradle-to-Cradle-certificering ontving. "Mede daardoor groeide de stoel al snel uit tot icoon op het gebied van duurzaam design. Steelcase heeft de populaire stoel nu aangepast aan de hedendaagse behoeften waardoor het opnieuw als voorloper geldt op het gebied van duurzaamheid, design, gebruikersgemak en comfort."

Think staat dankzij het eenvoudig zelf instellend mechanisme, zijn ergonomische eigenschappen en zijn milieuvriendelijk concept sinds jaar en dag te boek als één van de meest geavanceerde stoelen uit de middenprijsklasse. Think werd ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde designer Glen Oliver Löw, het milieuadviesbureau McDonough Braungart Design Chemistry en het Institute of Product Development in Kopenhagen.

"De vernieuwde Think is een slankere en meer verfijnde uitvoering dan zijn voorganger en komt daarmee in elke omgeving tot zijn recht. De stoel heeft zachtere en meer natuurlijke buigingen, betere overgangen van materialen en een hoogwaardiger afwerking."
De stoel heeft op de belangrijke aspecten een upgrade ondergaan, waardoor Think volgens Steelcase volledig aansluit bij de wensen en eisen die kenniswerkers vandaag de dag stellen aan een bureaustoel.

Allan Smith, Global Marketing Director bij Steelcase: "Kenniswerkers zitten nog steeds dagelijks gedurende lange aaneengesloten periodes op hun stoel, maar tegelijkertijd zijn ze ook meer mobiel geworden en wisselen ze bureautaken vaker af met overleg met collega’s. Doordat bij de vernieuwde Think de bediening nog meer is geïntegreerd in het ontwerp en deze nog eenvoudiger in het gebruik is, biedt de stoel de flexibiliteit om snel en gemakkelijk te schakelen tussen individuele taken en samenwerkmodus. Dankzij de aanpassingen biedt de vernieuwde Think-stoel zowel het comfort en de ondersteuning van een bureaustoel als de flexibiliteit en het ontwerp van een vergaderstoel."

Geïnteresseerden kunnen de vernieuwde Think zelf ervaren op de stand van OCS+ Steelcase (hal 09 | stand 144) tijdens de Facilitaire Vakbeurs Amsterdam Rai op 27 en 28 mei.

www.steelcase.com

Deel op Social Media 
 

<< May 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >