Nieuw boek: Nieuwe Werkvormen


Nieuw boek: Nieuwe Werkvormen
19-03-2015 11:51

Werken doe je allang niet meer alleen in een gewoon kantoor. De revolutionaire opkomst van digitale technologie heeft de mogelijkheden voor het uitvoeren van kantoorwerk drastisch uitgebreid. Zeker in Nederland heeft dit tot een explosie aan creativiteit geleid. Ons land geldt als het wereldwijde walhalla van nieuwe werkvormen. In het boek #Nieuwe Werkvormen onderzoeken interieurkenners Françoise Bronner (F) en Kitty de Groot (NL) de stormachtige ontwikkeling van het innovatieve Nederlandse werkinterieur.

Aan de hand van interviews met een keur aan vooraanstaande architecten, interieurarchitecten, designers, consultants en gebruikers schetsen de auteurs een intrigerend beeld van de waaier aan nieuwe werkvormen die in ons land gerealiseerd zijn.      

De officiële presentatie is tijdens de beurs Design District, maar belangstellenden kunnen nu alvast het boek bestellen.#Nieuwe werkvormen is een boek dat in de boekenkast hoort van iedereen die meer wil weten over de kunst van een succesvol interieurontwerp aan de hand van onderstaande thema's: 1. Geschiedenis en toekomst 2. Het Nieuwe Werken in Nederland 3. Gebruikers van het interieur 4. Duurzaamheid, gezondheid en economie 5. Creativiteit.

Het boek wordt officieel gepresenteerd op de vakbeurs Design District in Zaandam. Kitty de Groot zal daar een workshop verzorgen.

#Nieuwe werkvormen kost € 34,95 en wordt uitgegeven door Uitgeverij Gelderland.

#Nieuwe Werkvormen
Uitvoering: Gebonden, harde kaft
Formaat: 17 x 24 cm
Aantal pagina’s: 225
Prijs: € 34,95
ISBN: 9789491826269

Klik hier om enkele pagina's uit het boek te bekijken.

#Nieuwe Werkvormen wordt officieel gepresenteerd tijdens de vakbeurs Design District (3 t/m 5 juni in Zaandam, bij Taets op het Hembrugterrein). Ter gelegenheid van de lancering van de publicatie verzorgt auteur Kitty de Groot een gratis toegankelijke lezing over de totstandkoming en de inhoud van #Nieuwe Werkvormen.

Op woensdag 3 juni vanaf 13.00 uur zal ze in woord, beeld en muziek vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe werkvormen en -concepten en over de vele bijzondere en leerzame ontmoetingen die ze had met de fine fleur van het Nederlandse projectinterieur. Opgeven kan via deze link. De eerste 25 deelnemers ontvangen een gratis entreebewijs voor Design District.

Het boek is voorafgaand aan de officiële introductie alvast te bestellen via de boekhandel of via www.uitgeverijgelderland.nl

 

Deel op Social Media

<< March 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >