Steelcase presenteert duurzaamheidsrapport


Steelcase presenteert duurzaamheidsrapport
28-11-2014 8:30

Steelcase presenteert zijn jaarlijkse duurzaamheidsrapport met daarin zijn doelstellingen en resultaten op het vlak van sociale, ecologische en economische duurzaamheid. Het rapport, dat zowel kwalitatieve verslagen als kwantitatieve voortgangsindicatoren omvat, belicht hoe Steelcase zich positief wil inzetten voor de wereld en hoe het daarin samen optrekt met klanten, partners en communities.

Enkele resultaten uit het rapport:

  • Door klanten te helpen bij het opzetten van een goede eindelevensduurstrategie werd in Amerika bijna 23 miljoen kilo aan meubilair behoed voor de stort. In Europa nam Steelcase in de afgelopen zes jaar meer dan 26.000 werkplekken terug om de producten en materialen vervolgens te recyclen of her te gebruiken.
  • Steelcase breidde zijn investeringen in hernieuwbare energie uit voor wat betreft zijn volledige, wereldwijde elektriciteitsverbruik.  Daarnaast heeft Steelcase het mogelijk gemaakt dat leveranciers hetzelfde gereduceerde tarief voor hernieuwbare energie kunnen betalen als Steelcase.
  • Steelcase en de Steelcase Foundation schonken het afgelopen jaar 6.5 miljoen dollar aan verschillende organisaties die sociale, ecologische en economische duurzaamheid nastreven. Dit is een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar.
  • Steelcase ondersteunde wereldwijd goede doelen via een steeds groter wordend vrijwilligersprogramma, waarbij medewerkers van Steelcase in de gelegenheid worden gesteld om zich een bepaald percentage van hun arbeidsuren in te zetten voor non-profit organisaties.
  • Steelcase zorgde dat medewerkers konden deelnemen aan een uitgebreide keuze aan welzijnsprogramma’s, wat er mede voor zorgde dat de medewerkerstevredenheid met 8 procent toenam.
  • Met sinds 2010 22 procent minder afvalproductie komt Steelcase opnieuw dichter in de buurt van de doelstelling om zijn ecologische voetafdruk in 2020 met 25 procent te hebben verminderd.

    www.steelcase.com

    Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >