Team 7 opent flagship store in Beijing


Team 7 opent flagship store in Beijing
12-08-2014 10:00

TEAM 7 heeft eind juli zijn eerste showroom in China geopend en daarmee zet de onderneming een nieuwe succesvolle stap in haar internationale groei. Op net geen 300 vierkante meter stelt de Oostenrijkse meubelfabrikant in Beijing zijn klassiekers en bestsellers voor uit de domeinen Keuken, Eten, Wonen en Slapen: van exclusieve keukens, zoals vao of k7 over de bekroonde flaye-tafel tot de flexibele, modulaire systemen cubus en cubus pure.

Georg Emprechtinger, zaakvoerder van TEAM 7, de winkelverantwoordelijke Liu Dong en Irene Giner-Reichl, de Oostenrijkse ambassadeur in Beijing, verwelkomden bij de feestelijke opening ter plaatse de pers en gasten uit het bedrijfsleven en de politiek.

De flagship store van de marktleider voor designmeubelen uit natuurhout bevindt zich in Chaoyang, een populaire wijk met het op één na hoogste aantal inwoners van de stad. Chaoyang is een diplomatenwijk met veel ambassades en biedt talrijke exclusieve winkel- en uitgaansmogelijkheden. Op deze centrale locatie geeft TEAM 7 een indruk van zijn woonwerelden en introduceert de fabrikant een natuurlijke en gezonde woninginrichting in deze bruisende Chinese metropool. Eens te meer demonstreert de onderneming de mogelijkheden van een deskundig geplande en doordachte inrichting met natuurhouten designmeubelen in harmonie met de natuur.

Voor het winkelpersoneel dat TEAM 7 heeft opgeleid, speelt persoonlijk advies een belangrijke rol. De klant moet zich namelijk welkom en goed geholpen voelen. Het doel bestaat er vooral in om klanten het zintuiglijke en unieke karakter van het natuurhout te laten ontdekken en hen inspiratie te bezorgen. De geschoolde interieurarchitecten beschikken hiervoor over alle vereiste vaardigheden en plannen de interieurvoorbeelden heel deskundig in.

“Wij willen onze internationalisering continu voortzetten”, zegt dr. Georg Emprechtinger. “Nieuwe markten aanboren en tal van mensen over de hele wereld warm maken voor onze meubelen uit natuurhout is niet alleen een economisch doel, maar beantwoordt ook aan onze idealen.” Ook Liu Dong is duidelijk overtuigd van het bedrijfsmodel: “Ons handelsmerk, de combinatie van lokaal vakmanschap, ecologie, design en innovatieve techniek, spreekt de klanten in China steeds meer aan. Ook hier is men er zich steeds sterker van bewust dat veilig, gezond wonen en hoogwaardige kwaliteit de nieuwe statussymbolen zijn. Dit maakt de Chinese markt zeer aantrekkelijk voor TEAM 7.”

<< August 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >