Sprankelend Design District in volle gang


Sprankelend Design District in volle gang
23-05-2014 9:04

Op dit moment vindt in Zaandam de beurs Design District plaats. Conclusie na de eerste twee dagen: er tintelt iets in de lucht in de Nederlandse interieurwereld.

Design District vindt dit jaar (weer) plaats in Taets in Zaandam. En de beurs heeft het sterke concept van eerdere edities behouden: de niet al te grote hal is ingevuld met overzichtelijke stands. Voorts is er een Off-site programma.

Een rondgang langs verschillende beursstands leert dat de interieurwereld weer vertrouwen in de toekomst begint te krijgen. Tal van fabrikanten tonen nieuwe producten en wekken de indruk te geloven in een heropleving van de interieursector.

Op de beurs zijn tal van bekende namen uit de projectinterieurwereld te vinden. Zo troffen we op de beursvloer onder (veel) meer Voortman Kantoormeubelen, Wilkhahn, Shaw, Dauphin, Kush + Co, SV en VanderSluis. Ook lichtbedrijven als Delta Light  en Eikelenboom hebben hun weg naar Zaandam weten te vinden.

Voorts kunnen de nodige nieuwe initiatieven aangetroffen worden op Design District. Zo toont voormalig Kinnarps Nederland-directeur Thijs Dings een collectie Turks designmeubilair van het merk Koleksiyon en is er op de stand van het nieuwe label TooTheZoo een opmerkelijke informele concentratiewerkplek te zien: de TooBeWelcome.
 

Voor wie op zoek is naar kennis presenteert Office Academy op zijn beursstand de nodige opleidingen en cursussen. En jonge designers kunnen op dezelfde stand het nieuwe boek Creatieve Helden aanschaffen, waarin op laagdrempelige wijze uitgelegd wordt hoe het mogelijk is een goed bestaan op te bouwen in de ontwerpwereld.


Natuurlijk is aanstormend designtalent goed vertegenwoordigd in Zaandam. En daarmee laat Design District andermaal zien dat het de vinger aan de pols van de interieurwereld heeft. Voor wie geïnteresseerd is in de sprankelende atmosfeer van het kleine maar fijne evenement is enige haast geboden: vandaag (vrijdag 23 mei) is de laatste beursdag.

www.designdistrict.nl

<< May 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >