Schiphol locatie voor cursus over akoestiek


Schiphol locatie voor cursus over akoestiek
06-03-2014 12:05

Waar kun je beter zien hoe akoestische toepassingen in de praktijk zijn gebracht dan op Schiphol? Deelnemers aan de cursus/workshop 'De rol van Akoestiek' op vrijdag 14 maart leren de rol van akoestiek in kantooromgevingen kennen.Negatieve en positieve aspecten met betrekking tot ‘geluid’ worden behandeld, evenals de maatregelen die getroffen kunnen worden om te komen tot een goede akoestiek. Deze cursus/workshop wordt gegeven door ervaren docenten op een unieke locatie op Schiphol, die normaal niet beschikbaar is, maar speciaal voor deze cursus mag worden gebruikt. Het betreft een flexconcept waarbij zeer sterk visuele en auditieve maatregelen zijn toegepast. (Bij de locatie kan gratis worden geparkeerd). 

Deze eendaagse cursus/workshop van Office Academy bestaat uit een theoretisch gedeelte en het in de praktijk ervaren van akoestiek in verschillende ruimtes. Uiteraard krijgen deelnemers een rondleiding op de locatie Schiphol en een toelichting over het hoe en waarom van het gehanteerde concept.

Als docent treedt Gijs van Wijk op. Daarnaast is als gastdocent Sara Persoon van M+P  raadgevend ingenieurs aanwezig. Gijs van Wijk deed vanaf de jaren '90 uitgebreide ervaring op bij onder andere de Rijksoverheid op het gebied van veranderende huisvestingsconcepten (organisatiegericht huisvesten). Het onderwerp akoestiek speelde daarbij een sleutelrol.

'De rol van Akoestiek' wordt verschillende keren per jaar als eendaagse cursus aangeboden. Dit voorjaar bijvoorbeeld niet alleen op vrijdag 14 maart, maar ook op vrijdag 23 mei. Daarnaast is het onderwerp ook in sterke mate aanwezig in de meerdaagse opleidingen van Office Academy (de Basiscursus Inrichtingskunde, de Hogere Opleiding Huisvestingskunde en de ervaringsopleiding 'Marco Polo').www.officeacademy.nl

<< March 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >