Droomopdracht voor Drentea


Droomopdracht voor Drentea
15-10-2013 8:54

Kantoormeubelfabrikant Drentea uit Emmen meldt dat het 'een van de grootste aanbestedingen van dit moment' heeft gewonnen. De komende 3 jaar is de kantoormeubelproducent leverancier van diverse ministeries voor al het werkplekmeubilair: bureaus, kasten, spreektafels, enzovoort.

Het betreft een contract met vijf ministeries die gezamenlijk inkopen via de Haagse Inkoop Samenwerking. Daarnaast omvat het contract alle leveringen via FM Haaglanden. FM Haaglanden verzorgt de facilitaire aankopen voor 43 rijkskantoren met in totaal meer dan twintigduizend werkplekken in de regio Den Haag.

Directeur Bert Top: “De huisvesting van de rijksoverheid is volop in beweging en in het kader van kostenbesparing en duurzaamheid wordt iedere investering zorgvuldig afgewogen. De exacte omvang van het contract is dan ook moeilijk in te schatten. Eén van de projecten is in ieder geval het nieuwe rijkskantoor 'De Resident'. Dit gebouw wordt verbouwd zodat men een nieuw kantoorconcept toe kan passen dat Het Nieuwe Werken ondersteunt en stimuleert.” In De Resident komen circa 2.400 ’rijkswerkplekken’.

Voor Drentea komt dit contract op een perfect moment. Zo'n 2 jaar geleden is een uitbreidingsnieuwbouw van de productielocatie in Emmen afgerond en daarna is fors geïnvesteerd in het verder automatiseren van de productie met een volautomatische pons -en zetstraat. Bert Top vervolgt: “Door continu te blijven investeren in machines en kennis van onze mensen, kunnen we opdrachten van deze omvang zeer efficiënt en volledig in eigen huis produceren. Daarnaast is onze productie zo ingericht dat de kleine orders hier perfect inpassen. Zo kunnen we de scherpste prijs aanbieden voor zowel kleine als grote projecten.”

De markt van kantoorinrichting is aan het krimpen. Drentea weet echter nog steeds prachtige groeicijfers te laten zien door het binnenhalen van kleine en grote orders en contracten in delen van de markt waar nog wel geïnvesteerd wordt. Het bedrijf is nog steeds in staat te concurreren met goedkope en vaak kwalitatief mindere producten uit het buitenland.
De sleutel tot succes? “Honderd procent Nederlandse kwaliteit, zeer betrokken medewerkers, flexibiliteit en een gecommitteerd landelijk netwerk van innovatieve dealers”, aldus Bert Top.

www.drentea.com

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >