Rohde & Grahl introduceert Vote


Rohde & Grahl introduceert Vote
04-06-2013 8:00

'Now you can vote for your own chair!' Onder dit motto presenteerde Rohde & Grahl op 30 mei het bureaustoelconcept Vote van de Cubaanse ontwerper Daniel Figueroa.

"Vote staat voor vrijheid. Vrijheid om te kiezen voor een stoel op maat en vrijheid in beweging tijdens het gebruik", aldus een woordvoerder van Rohde & Grahl. "De keuzevrijheid is gestoeld op de modulaire opbouw en de aanwezigheid van talrijke, eenvoudig te combineren, componenten. Zo kent de bureaustoel bijvoorbeeld drie rugleuningtypes: shell, frame en twin."

"De bewegingsvrijheid wordt bereikt door de flexibele rugleuning, die in combinatie met een unieke 3D- stoffering zorgt voor een ultrahoog zitcomfort. Door de gebruiksvriendelijke bediening en het uitnodigende design is de Vote uitstekend geschikt voor elke dynamische werkomgeving."

Op 30 mei presenteerde Daniel Figueroa zelf de Vote in de showroom van Rohde & Grahl te Amersfoort. Hij vertelde enthousiast over de totstandkoming van de nieuwe bureaustoel, de achtergronden, de techniek en de opbouw. Vervolgens konden de aanwezigen ‘vote for your own chair’ in de praktijk brengen. Iedereen kreeg de gelegenheid om zelf zijn of haar favoriete Vote bureaustoel samen te stellen. Uit al deze keuzes werden de vijf meest originele ontwerpen gekozen. De bedenkers hiervan worden beloond met een gesigneerde Vote bureaustoel naar eigen ontwerp.

"De reacties van het publiek waren unaniem zeer enthousiast. Zowel het door Daniel Figueroa gepresenteerde concept als de concrete producten werden bijzonder goed ontvangen. Met de Vote bureaustoel is door Daniel Figueroa en Rohde & Grahl een concept voor de toekomst neergezet."

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >