Succesvol evenement Wilkhahn


Succesvol evenement Wilkhahn
15-02-2013 9:00

Bij Wilkhahn in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam vonden afgelopen woensdag en donderdag de zogenoemde 'Collaboration Days' plaats.

Het evenement draaide om de innovatieve werkomgeving voor management- en projectteams. Vragen die aan de orde kwamen waren onder meer 'Hoe kunnen specialisten in interdisciplinaire projectteams spontaan of intuïtief samenwerken?', 'Hoe kunnen teams wereldwijd samenwerken en zeker zijn dat ze over dezelfde thema’s communiceren zonder te reizen van A naar B?' en 'Hoe sturen managers dit aan?'

Bezoekers konden live de toekomst van de digitale samenwerking beleven. Presentaties werden verzorgd door Frank Sonder, directeur Foresee (dochter van Wilkhahn), over de InteracTable Multitouch, en door De Enthousiasmeur, die vertelde over de wereld van social media en wat hiervan de invloed is op het nieuwe werken en voor uw organisatie. De Processpecialisten namen deelnemers op speelse wijze mee om processen 'lean' te maken, met een focus op continu verbeteren om zodoende ruis uit uw organisatie te halen.

De Collaboration Days bestond in totaal uit vier sessies, twee op woensdag en twee op donderdag. Met het evenement toonde Wilkhahn andermaal dat het tot de meest innovatieve meubelbedrijven uit de sector behoort en voortdurend de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen heeft. Dit liet de Duitse fabrikant overigens ook zien in Stockholm, waar het recentelijk deelnam aan de Stockholm Furniture Fair. Op deze Scandinavische beurs toonde Wilkhahn onder meer de bureaustoel ON, het loungemeubel Asienta en de vergaderlijn Graph (zie foto).

<< February 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >