SV breidt collectie uit


SV breidt collectie uit
04-10-2012 2:00

Werkkantoren veranderen geleidelijk in ontmoetingsplekken. Ontmoeten en werken verplaatsen zich naar andere locaties. Het publieke domein wordt daarbij steeds belangrijker. Om de 'anders werken' collectie te completeren breidt SV het portfolio uit met drie nieuwe collecties projectmeubelen en verlichting. De nieuwe collecties zijn gericht op hospitality. Voor deze nieuwe collecties zal SV in Nederland als exclusief importeur gaan optreden.De Verpan-collectie bestaat uit verlichting en meubelen, ontworpen door niemand minder dan Verner Panton. Gespecialiseerd in meubeloplossingen en lichttoepassingen speciaal voor de publieke ruimte en de hospitality sector, biedt het Verpan-programma verrassende oplossingen. Meubilair van Verpan is onder andere onderdeel van de standaard inrichting van alle Prada-winkels wereldwijd.

Resident uit Nieuw-Zeeland is een nog jong ontwerp- en productiebedrijf, gespecialiseerd in projectmeubelen en verlichting. De collectie kenmerkt zich door heldere, praktische concepten met een uitgesproken en sobere vormgeving. De Resident-collectie heeft een hoge mate van vakmanschap in detaillering en afwerking, waarbij wordt gekozen voor nieuwe materialen en technieken.

Ondarreta is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en heeft zich toegelegd op het ontwikkelen, produceren en leveren van een collectie kwalitatieve stoelen, krukken en tafels voor met name de hospitalitysector. De productie-afdeling kan ook geïndustrialiseerd maatwerk verzorgen.

<< October 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >