Steelcase ondersteunt samenwerking in kleine ruimtes


Steelcase ondersteunt samenwerking in kleine ruimtes
24-09-2012 12:00

Werkomgevingspecialist Steelcase breidt zijn naar eigen zeggen succesvolle media:scape-lijn uit met een mini versie en een mobiele versie. Met de twee nieuwe modellen is iedere ruimte snel en eenvoudig te transformeren tot een ruimte waarin kleine groepen optimaal kunnen samenwerken. Mmedia:scape mini en mobile behoren tot een lijn van meubels met geïntegreerde mediaoplossingen, ontworpen om mensen te helpen bij het samenwerken en informatie delen. Mini past zich aan elke bureau aan en Mobile kan verplaatst worden waar nodig.Inspelend op gedetailleerde onderzoeksresultaten over hoe teams samenwerken, heeft Steelcase met de mini en mobiele versie de dimensies mobiliteit en flexibiliteit aan de bestaande media:scape-oplossing toegevoegd. Hiermee wordt het mogelijk om elke willekeurige ruimte snel en eenvoudig om te toveren tot een ruimte die samenwerking efficiënt en effectief ondersteunt.

“Organisaties raken meer en meer wereldwijd verbonden. Dit heeft ertoe geleid dat mensen steeds vaker samenwerken met collega’s op andere locaties”, aldus Allan Smith, Global Vice President Marketing van Steelcase. “media:scape heeft de wijze waarop mensen lokaal en wereldwijd met elkaar samenwerken verbeterd doordat ze gemakkelijker informatie kunnen delen. Met media:scape mobile en media:scape mini zorgt Steelcase dat mensen daar kunnen samenwerken waar het werk gebeurt.”

Media:scape mini kan worden geplaatst op iedere tafel of elk bureau om zo bestaande ruimtes tot samenwerkingsplek te transformeren.

Media:scape mobile maakt het mogelijk om in elke willekeurige situatie snel en eenvoudig gebruik te maken van media:scape, in het hotelwezen, het onderwijs, de zorgsector en het bedrijfsleven. Het feit dat media:scape mobile in hoogte verstelbaar is, maakt het geschikt voor zittende en staande vergaderingen.

Media:scape mini en mobile hebben onlangs de award “Best of Year Products” toegekend gekregen door Interior Design Magazine.

<< September 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >