Steelcase lanceert nieuwe generatie opbergsystemen


Steelcase lanceert nieuwe generatie opbergsystemen
28-06-2012 10:30

Werkomgevingspecialist Steelcase lanceert vandaag ImplicitTM, zijn nieuwste generatie opbergsystemen voor individueel gebruik. Met de nieuwe reeks opbergsystemen speelt Steelcase in op de behoefte aan meer flexibiliteit op de werkvloer en garandeert het een optimaal gebruik van de ruimte.
 
Volgens Steelcase verandert de manier van werken. Niet langer voeren individuele taken de boventoon. In plaats hiervan is er steeds meer sprake van werkzaamheden waarbij twee of meer personen samenwerken. Dit heeft gevolgen voor de inrichting van het kantoor. Persoonlijke werkplekken worden meer en meer vervangen door flexplekken, waarbij verschillende collega’s, al dan niet gelijktijdig, van een werkplek gebruik maken. Werkplekken krijgen hierdoor automatisch een meer open karakter. Dit verklaart waarom er meer behoefte is aan individuele opbergsystemen waarin persoonlijke eigendommen en werkdocumenten veilig kunnen worden bewaard.

De nieuwste lijn opbergsystemen bestaat uit een groot aantal producten en toepassingen. Elk item is met zijn eigen uitvoering en afmetingen een gegarandeerde blikvanger in de ruimte. De gemeenschappelijke deler is dat alle producten eenvoudig in het gebruik zijn en de gebruiker een hoge mate van flexibiliteit bieden. De opbergsystemen kunnen worden gebruikt als mobiele opstelling, naast of ter aanvulling van het bureau, om zo het werkoppervlak eenvoudig uit te breiden. De opbergsystemen ondersteunen een clean desk-beleid en zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte. De nieuwste generatie opbergsystemen sluit qua vormgeving aan bij verschillende Steelcase-bureaus, waardoor het voor organisaties eenvoudig is de bestaande inrichting van het kantoor aan te passen aan de modernste werkomgevingeisen.

Implicit komt uit de koker van het ontwerpteam van Steelcase. Het resultaat is een strak, architectonisch ontwerp. Voor de gebruiker is er een ruime keuze in esthetische mogelijkheden en in toe te passen materialen. Tezamen met een breed scala aan afwerkingopties zorgt dit ervoor dat de opbergsystemen harmonieus in iedere inrichting zijn in te passen.

De lijn Implicit biedt twee modellen: premium en standaard. Beide zijn leverbaar in de uitvoeringen melamine, staal en fineer. De gekleurde openingen van de premiummodellen zorgen ervoor dat het onderstel nog beter uit komt, wat het geheel een minimalistische en verfijnde uitstraling geeft. Implicit is voor 98 procent van zijn gewicht recyclebaar en daarmee zeer duurzaam.

Meer informatie over Implicit is te vinden op de website van Steelcase 

 

<< June 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >